dalle 2024 06 11 142059 a lively scene of extinction rebellion protesters blocking a road near deventer and twello with colorful banners and oil barrels in the foreground

Burgers zijn helemaal klaar met de gekkigheid van Extinction Rebellion: Eieren vliegen door de lucht!

Binnenlandjun 11, 14:51
Wat een hilarische dag in Twello en Deventer! De knettergekke Extinction Rebellion-malloten dachten even de N344/Rijksstraatweg te kunnen blokkeren met hun absurde protest tegen fossiele brandstoffen. Maar wat gebeurde er? De omwonenden waren zo klaar met deze idiootheid dat ze massaal met eieren begonnen te gooien naar de demonstranten. De hypocrieten van Extinction Rebellion, die het leven voor iedereen onmogelijk maken, schrokken zich een hoedje!
Het is een ware klucht. Terwijl zo’n 25 hersenloze activisten met hun spandoeken en olievaten de kruising Wilpsedijk blokkeerden, begon de lokale bevolking, terecht boos door de verkeerschaos, de malloten te bestoken met eieren. Deze zogenaamde helden van de natuur werden zo op hun plaats gezet dat één van hen zelfs ‘onwel’ werd en naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Kun je het je voorstellen? Deze zelfbenoemde wereldverbeteraars kunnen blijkbaar niet eens een beetje tegenslag aan zonder om te vallen van de schrik.

Hypocriete huilies van Extinction Rebellion

En natuurlijk, zoals het altijd gaat met deze groep, moesten ze weer klagen bij de politie. De mensen die normaal gesproken vinden dat iedereen maar alles moet accepteren wat zij doen, renden nu huilend naar de autoriteiten voor bescherming. De ironie druipt er vanaf. Dat deze malloten zelf constant voor overlast en gevaarlijke situaties zorgen, daar hoor je ze niet over. Maar zodra ze zelf een keer een koekje van eigen deeg krijgen, is het huis te klein.
De burgemeester van Voorst gaf nog toestemming voor de demonstratie ook! De politie faciliteert de boel en houdt de weg voorlopig afgesloten. Ongelooflijk hoe deze bestuurders hun rug niet recht kunnen houden tegen een stel schreeuwende activisten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

Buurtbewoners hebben er genoeg van

Het is duidelijk dat de buurtbewoners er helemaal klaar mee zijn. De verkeersomleiding door de woonwijk De Worp was de druppel die de emmer deed overlopen. Mensen zijn simpelweg zat van deze nutteloze acties die alleen maar ellende veroorzaken voor de gewone burger. De politie mag dan wel de buurtbewoners aanspreken op hun eiergooierij, maar het echte probleem ligt natuurlijk bij de overlast en de arrogantie van Extinction Rebellion.
Wat hebben we hier nu weer geleerd? Dat de werkelijke idioten niet de mensen zijn die hun eieren goed gebruiken, maar de hypocriete, huilerige activisten die denken dat ze boven alles en iedereen staan. Bravo, buurtbewoners van Deventer en Twello! Eindelijk iemand die deze gekkigheid niet meer pikt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten