hamas demonstratie xr

Walgelijk! XR-terroristen en pro-Hamas extremisten willen Koningsdag VERPESTEN

Binnenlandapr 23, 9:00
Terwijl Nederland zich opmaakt om Koningsdag te vieren, een dag van nationale trots en vreugde, schijnen bepaalde groeperingen er een morbide genoegen in te scheppen om deze dag te veranderen in een podium voor hun wanstaltige capriolen. Extinction Rebellion (XR) en pro-Palestijnse demonstranten, die ik hier zonder aarzeling als halve en hele terroristen betitel, dreigen met ernstige verkeersontwrichtingen in Amsterdam. Hun gereedschap? Wegblokkades en openlijke provocaties tegen onze samenleving.
Wat bezielt deze zogenaamde activisten om een feestdag, waarop wij onze nationale eenheid vieren, te kiezen voor hun verstikkende demonstraties? Het antwoord is simpel: aandacht. Aandacht die ze anders nooit zouden krijgen, omdat hun boodschappen vaak niet resonereren met de gewone Nederlander. Maar door ons feest te kapen, dwingen ze ons naar hen te luisteren. Hoe verachtelijk!
XR beweert dat hun acties geen invloed hebben op de festiviteiten omdat "de treinen rijden." Wat een schaamteloze poging tot rationalisatie van hun egoïstische gedrag. En laten we wel wezen, de brief van de Verenigde Naties die XR aanhaalt als een schild tegen kritiek, moet kritisch bekeken worden. Sinds wanneer laten wij, Nederlanders, ons dicteren door internationale lichamen die niet eens de specifieke uitdagingen van onze eigen straten kennen?
Dan hebben we nog de pro-Palestijnse blokkade. Opnieuw een groep die denkt dat hun strijd – hoe gerechtvaardigd of ongerechtvaardigd ook – het recht geeft om het leven van duizenden Nederlanders te verstoren. Het is een tactiek die even ineffectief als irritant is. Het dient alleen om de kloof tussen hen en de samenleving verder te verbreden.
Het wordt tijd dat de overheid ingrijpt. Deze groepen, die zich gedragen als moderne dagstruikrovers, moeten worden aangepakt. Koningsdag is een dag voor iedereen, niet voor een handvol extremisten die denken dat hun 'goede zaak' hen het recht geeft om onze nationale feestdag te kapen.
Dus, wanneer gaat de overheid deze organisaties, die meer weg hebben van terreurgroepen dan van vredesbewegingen, eens en voor altijd verbieden? Wanneer kiest onze burgemeester Femke Halsema ervoor om de orde en veiligheid van haar stad boven de grillen van een paar onruststokers te stellen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort STRUIKROVERS. We pakken ze ELKE DAG aan. Helaas betekent dit dat het kartel EN Big Tech ons haten en tegenwerken. Alleen met JOUW STEUN kan DDS blijven bestaan. Doneer daarom aan DDS via BackMe en strijd zij aan zij met ons tegen Palestina-gekkies én XR-terroristen.
Laten we duidelijk zijn: onze tolerantie mag nooit onze nationale trots en veiligheid ondermijnen. Het is hoog tijd dat we terugkeren naar een beleid waarbij de rechten van de meerderheid – om in vrede en veiligheid Koningsdag te vieren – prevaleren boven de destructieve vrijheden van een luidruchtige, onverantwoordelijke minderheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten