shutterstock 2360008751

Knettergek! XR-demonstrant beschuldigt politie van aanranding en mag anoniem leeglopen in het AD

Binnenlandapr 13, 18:00
Een nieuw dieptepunt is bereikt: de klimaatgekkies van Extinction Rebellion beschuldigen nu de politie van aanranding. Anoniem, onder een valse naam, mag een of andere XR-demonstrant in het AD leeglopen over een agent die tijdens een demonstratie een hand op haar borst zou hebben gelegd en seksistische opmerkingen hebben gemaakt.
"In plaats van 'sorry', zou een collega van de agent hebben gezegd dat de klimaatactiviste die aanraking vast 'best lekker' vindt," is te lezen. De dame in kwestie laat weten een week later nog steeds helemaal van slag te zijn en spreekt zelfs van aanranding. De aangifte zou inmiddels al klaarliggen.
Er is verder helemaal geen bewijs voor deze beschuldigingen en net nu wanneer de ontwrichtende protesten van deze XR-idioten met hardere hand worden aangepakt, gaan ze – prima passend in de trend van vandaag de dag – het maar over de boeg gooien van aanranding c.q. grensoverschrijdend gedrag. De politie lijkt niet onder de indruk en laat volgens het AD-artikel weten dat de agent niets fout deed.
De reacties op het artikel zijn dan ook niet mals. Iemand schrijft op X/Twitter: "Dit is puur om te zorgen dat de agenten de demonstranten niet meer aan mogen raken, waardoor verwijderen vrijwel onmogelijk wordt. Ach ja, dan maar laten zitten en de weg weer open gooien." Terwijl iemand anders zich afvraagt of XR niet betaald wordt door Rusland. "Als er toch 1 club is die populistisch is en op elke mogelijke manier de NL maatschappij probeert te ontwrichten, zijn zij het wel. Vandaag de betrouwbaarheid van de politie."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Enfin, het artikel dient niet bepaald als goede marketing. De tendens van XR lijkt weg te ebben en nu beginnen ze wild om zich heen te slaan om relevant te blijven. Greta Thunberg wordt ingevlogen, de Tweede Kamer wordt herhaaldelijk verstoord: Het houdt maar niet op en het wordt steeds radicaler.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten