shutterstock 1529519864

Extinction Rebellion verstoort vragenuurtje met Gaza-protest: "Nederland bombardeert, Israël financiert"

Politiekapr 10, 8:00
Jawel hoor, gisteren waren er weer een aantal gekkies die de Tweede Kamer op stelten kwamen zetten. Tijdens het wekelijkse vragenuurtje verstoorden demonstranten voor de zoveelste keer de vergadering in de Tweede Kamer. Er werd gezwaaid met Palestijnse vlaggen en schreeuwden ze leuzen vanaf de publieke tribune.
Uiteraard klonken er weer de welbekende leuzen als ‘From the river to the sea, Palestine will be free’ en ‘Nederland bombardeert, Israël financiert’ door de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Op beelden die circuleren op sociale media is te zien dat deze mensen weinig aanstalten maken om de Tweede Kamer te verlaten en worden dus ook weggesleept door de beveiliging en de politie. Wat een gekte, ongekend.
Blijkt dus dat er een of andere afsplitsing van Extinction Rebellion achter deze actie zit. Nou joh, verrassing! XR Justice Now! (zoals deze mensen zichzelf noemen) heeft middels een persbericht kenbaar gemaakt verantwoordelijk te zijn. Dit activistische groepje heeft op hun website geschreven dat ze blijven terugkomen totdat hun eisen zijn ingewilligd. Nou top, krijgen we dus nu elke week dit circus in de Tweede Kamer te zien? Waarom heeft de beveiliging niet even in de tasjes gekeken van deze mensen? Wat heb je in de Tweede Kamer überhaupt te zoeken met vlaggen of andere protestuitingen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Na verwijdering van de publieke tribune ging de gekte nog even door, zoals is te zien op onderstaande beelden. Uiteindelijk is het groepje weggestuurd, maar kijk ook even hoeveel plezier ze erin lijken te hebben. Kom op zeg, hoelang gaan we al deze gestoorde GGZ-patiënten nog een podium geven? Ze blokkeren onze snelwegen en bezetten nu ook de Tweede Kamer! Het mag wel een keer afgelopen zijn met deze gekte.
Word lid van onze Nieuwsbrief, gratis en voor niets, om CENSUUR van het KARTEL tegen te zijn. Ze willen ons ten koste van alles slopen. Maar als je lid wordt van onze gratis Nieuwsbrief kunnen we jou ALTIJD bereiken!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten