shutterstock 2365461663

Den Haag als podium voor de Greta Thunberg-show: Gestoorde activiste herhaaldelijk gearresteerd

Politiekapr 07, 15:00
De doorgedraaide GGZ-patiënten van Extinction Rebellion konden gisteren weer genieten van een gezellige dagbesteding op de A12. Iedereen met een geestelijke (klimaat-)beperking wist zich te verzamelen in Den Haag met dit keer wel een hele speciale gast. Niemand minder dan Greta Thunberg was aanwezig om haar mede wappies een hart onder de riem te steken.
Met een flinke grijns op haar gezicht is te zien hoe ze wordt opgepakt door een tweetal agenten. Iets waar het ze natuurlijk uiteindelijk allemaal om te doen is, even boos met een bordje zwaaien, boos kijken naar oom agent en pats! In de bus ermee. De foto’s zijn weer gemaakt en alle persbureaus staan er vol mee. Missie geslaagd dus voor Greta.
Het schiet ook verder niet op dat wanneer ze wordt opgepakt ze vervolgens een uur later weer bij een andere demonstratie opduikt. Dit hele circus is toch echt totaal niet meer serieus te nemen? Zowel de handhaving als het toneelstukje wat deze klimaatgekkies iedere keer opsteken. Uiteindelijk is de gewone burger die denkt héérlijk te gaan genieten van de eerste warme lentedag weer de dupe van deze gekkigheid en dus continu worden geconfronteerd met de drammers van XR.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Als ze zo nodig de Shell's en de ING's van deze wereld aanpakken, ga lekker bij de directeur in de tuin zitten maar kap toch eens met het opdringen en het in de bek spugen bij normale hardwerkende mensen. Echt, wat een waanzin!
Greta werd overigens bij de 2e aanhouding wel in een arrestantenbus gezet. De politie heeft inmiddels laten weten dat ze weer op vrije voeten is. Het zou dan ook niemand verbazen als later vandaag opnieuw deze kansloze figuren uw weekend komen verpesten op een snelweg bij u in de buurt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten