shutterstock 2306791427

Knettergekke Volkskrant-columnist schreeuwt moord en brand over aanpak politie: "Ik ben tegen de grond geslagen!"

Politiekapr 07, 17:00
Als er weer klimaatdemonstraties plaatsvinden, kun je er gif op innemen dat een aantal extreem linkse figuren weer moord en brand schreeuwt over de wijze waarop deze klimaatdiva’s worden behandeld door de politie. Een van hen is natuurlijk Asha ten Broeke, de extreem linkse Volkskrant-columnist die elke gelegenheid aangrijpt om te klagen over respect en tolerantie, bla bla bla.
Zo ook gisteren, toen er schijnbaar "hard" werd opgetreden tegen enkele klimaatactivisten. "Vandaag heb ik gezien hoe een jonge activist van Extinction Rebellion door de politie aan haar haren over de weg werd gesleept." Nou Asha, dat is nogal een statement. Zijn daar beelden van? Nee, hé? "Iets later hoorde ik twee agenten tegen elkaar zeggen: Wat doen we bij deze? Bokkenpootje of bij de neus?" Hoogstwaarschijnlijk gewoon weer compleet uit de duim gezogen dit verhaal!
Maar goed, ze maakt het nog bonter. Zo schrijft ze: “Agenten hebben iemands pols ontwricht en bij iemand anders een elleboog gebroken. Voor me werd een activist zo lomp de bus in gegooid dat hij even buiten bewustzijn raakte. Net als een oudere vrouw, die viel nadat de politie - zomaar, zonder waarschuwing - begon te duwen en te slaan.” Nergens op beelden is dit terug te zien en het is aannemelijk dat deze mevrouw niet helemaal goed bij haar paasei is en het waarschijnlijk allemaal compleet uit haar duim zuigt voor een beetje aandacht. Maar, het wordt nog leuker.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
“Ik ben zelf door een agent van achteren tegen de grond geslagen terwijl ik rustig ergens heen liep.” Misschien, zomaar een suggestie hé Asha, moet je daar überhaupt niet zijn. Ga lekker op het Malieveld staan, of desnoods in de tuin van de directeur van de ING, of welk bedrijf het dan ook moet ontgelden. Het is zowel treurig als hilarisch tegelijk.

Vandaag heb ik gezien hoe een jonge activist van Extinction Rebellion door de politie aan haar haren over de weg werd gesleept. Iets later hoorde ik twee agenten tegen elkaar zeggen: ‘Wat doen we bij deze? Bokkenpootje of bij de neus?’ Agenten hebben iemands pols ontwricht en bij…

995
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten