shutterstock 1529519864

Knettergekke klimaatpaupers van Extinction Rebellion leggen opnieuw Den Haag plat

Binnenlandapr 07, 10:00
Den Haag was gisteren weer het toneel van chaos en ontwrichting met de klimaatpaupers van Extinction Rebellion die het weer eens nodig vonden om – op de eerste lekkere zonnige dag van het jaar – de stad plat te leggen met de zoveelste kansloze demonstratie. Toch gek dat als het sneeuwt, waait of regent deze pipo’s gewoon thuis voor hun elektrische kacheltje zitten, een waterkanon van oom agent is met het zonnetje op je bol toch net wat aangenamer!
De gekkies besloten om de A12 te blokkeren, iets wat niet alleen gevaarlijk is maar ook volkomen kansloos. Mensen die op de zaterdag de deur uit gaan worden weer geconfronteerd met deze drammers. Maar hé, gelukkig greep de politie snel in om deze wanordelijke vertoning te stoppen.
De handhaving lijkt wat strakker te worden maar het schiet natuurlijk niet op dat wanneer deze lui in de kraag worden gevat, ze vervolgens 2 straten verder weer vrij worden gelaten. De hele ellende verplaatst zich gewoon, is er nou echt niemand binnen de overheid/politie die zich éven achter de oren krabt en denkt: Goh, dit schiet niet echt op hé?
De acties bleven niet beperkt tot Nederland; ze veroorzaakten ook problemen in andere Europese steden, zoals bijvoorbeeld Brussel, waar ze net zo doelloos en verstorend te werk gingen. Hun eis om subsidies voor fossiele brandstoffen stop te zetten, getuigt van hun complete gebrek aan begrip van economie en energiebeleid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Maar ja, het zijn dan ook niet de meest snuggere figuren die als een biologische kip zonder kop achter een Zweeds meisje aan huppelen die overduidelijk een klap van de molen heeft gehad. Want jawel, ook Greta Thunberg was in den lande. De opper-klimaatmaf reisde af naar ons koude kikkerlandje om de paupers van XR in Den Haag bij te staan. Maar goed, daarover later meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten