shutterstock 2274878891

Klimaatpaupers van Extinction Rebellion zorgen voor enorme chaos in Eindhoven: Ruim 100 arrestaties

Politiekmrt 24 , 15:00
De kansloze klimaatclowns van Extinction Rebellion hebben afgelopen zaterdag weer het leven van gewone mensen probeerden te verzieken, dit maal op Eindhoven Airport. Je zou er bijna om lachen als het niet zó irritant was. Gelukkig werden 106 van die activistische raddraaiers opgepakt door de marechaussee.
31 van deze warhoofden probeerden door een hek op het luchthaventerrein te breken. De rest? Die kregen het lumineuze idee om gewoon te blijven hangen in de terminal en te weigeren te vertrekken. Natuurlijk zijn die 75 stuks snel weer vrijgelaten, zoals altijd. Maar, gelukkig zitten de anderen nog wél vast. Hoera!
Eén van die onverlaten had zich zelfs vastgelijmd aan de vloer. Gelukkig hebben ze hem losgepeuterd en samen met de andere idioten afgevoerd in bussen. Het protest van Extinction Rebellion (XR) en Scientist Rebellion (SR) – serieus, nóg een aftakking met nu een stelletje wetenschappelijke klimaatgekkies? – begon rond het middaguur.
Ze verzamelden zich op een grasveld bij de vertrekterminal, luisterden naar wat angstige toespraken en zongen vast wat suffe liederen. Ondertussen probeerden kleine groepjes op verschillende plekken door hekken te komen, maar gelukkig waren daar de politieagenten en marechaussees in overvloed om hen tegen te houden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Die Extinction Rebellion-grapjassen denken blijkbaar dat ze de boel kunnen verrassen met hun acties. Nou, misschien moeten ze zelf eens verrast worden door wat langere tijd achter de tralies door te brengen in plaats van diezelfde dag alweer op straat te staan. Het is dweilen met de kraan open zolang die klimaatgekkies niet stevig aangepakt worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten