portraitfactorynl tweede kamer 80

Klimaathitser Rob Jetten heeft geen vertrouwen in nieuw kabinet: "Politiek van haat en uitsluiting!"

Politiekmrt 20 , 13:00
Demissionair minister van Klimaat Rob Jetten heeft zijn twijfels over het nieuw te vormen kabinet. De D66-leider vindt dat de partijen tempo moeten maken. Daarnaast moet Jetten ook nog even extra benadrukken dat zijn marginale partijtje geen minister zal leveren, want "'Door plaats te nemen in een kabinet Wilders I normaliseer je de politiek van haat en uitsluiting op de extreemrechtse flank."
De grote vraag is volgens Jetten op welke onderwerpen de onderhandelende partijen 'met een groot mandaat' doorpakken. Niet alleen zijn er grote verschillen in zienswijzen met betrekking tot financiën en de oorlog in Oekraïne, ook onderwerpen als klimaat en onderwijs ontbreken op het lijstje van Putters. "Of het een goed kabinet wordt, daar heb ik mijn twijfels over," zegt Jetten dan ook.
Nederland heeft massaal gekozen voor een andere koers, iets wat blijkbaar bij D66 nog altijd zwaar op de maag valt. De linkse klimaathysterie, woke gekte en alle ellende die dankzij D66 op ons af wordt gestort, gaat voorlopig in de koelkast. De extreemlinkse figuren zoals Jetten - maar ook Timmermans heeft er een handje van - zullen zich de komende periode kinderachtig en negatief blijven opstellen over het nieuw te vormen kabinet, terwijl een hand in eigen boezem steken er niet bij is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
De scheten die de D66-leider laat op social media krijgen ook steeds minder draagvlak. Niemand maakt zich nog druk om wat Jetten te miepen heeft over het klimaat en andere angstporno die hij de wereld in slingert. Mensen prikken er doorheen, maar dit besef lijkt maar langzaam te landen bij de D66’ers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten