download de dds app

Vecht ZIJ AAN ZIJ met ons tegen het Wilders-hatende kartel!

Mediamrt 18 , 8:04
Het is ongelooflijk wat er de afgelopen tijd gebeurd is. Geert Wilders' partij werd veruit de grootste in het parlement, maar de PVV-leider is uiteindelijk gedwongen zich terug te trekken als premierskandidaat. Waarom? Omdat het kartel - en met name Pieter Omtzigt - hem niet wil. De PVV mag 'misschien' op de één of andere manier "mee regeren," maar de winnaar van de verkiezingen als premier? Dat wordt geblokkeerd.
In een normaal land zetten de media in zo'n situatie vol de aanval in op de politiek. Dít kán immers niet. We leven zogenaamd in een democratie! Maar nee. De media steunen het democratie-ondermijnende partijkartel juist. 
Dit is waarom het zo belangrijk dat er een website is als De Dagelijkse Standaard. Wij zijn altijd bereid om de strijd met het kartel aan te gaan. En wij steunen elke dag weer de democratische wil van ons volk. 
Maar dit betekent wel dat we afhankelijk zijn van uw bijdrage. Van uw steun. Want het kartel - zowel in de politiek als in de media als in Big Business (en Big Tech) - haat het Echte Rechtse Geluid. Ze doen hun best om ons op alle mogelijke manieren te beschadigen.
En dat is een probleem. Want als wij verdwijnen dan verdwijnt het Echte Rechtse Geluid, dat u dagelijks gewend bent te lezen, óók. Dan is het werkelijk één grote grijze Wilders-hatende massa in de media dat u kunt lezen en kijken.
Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor ons volk, voor onze verkiezingsuitslagen, en voor het Echte Rechtse Geluid. Alvast bedankt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten