geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders (PVV) bezorgd over groeiend terrorisme: "Vandaag Moskou, morgen Amsterdam!"

Buitenlandmrt 24 , 10:00
Wilders">Geert Wilders slaat weer eens de spijker op zijn kop! De afschuwelijke aanslag die dit weekend plaatsvond in Moskou heeft Europa flink doen huiveren. Terwijl de Russen met een beschuldigende vinger naar Oekraïne wijzen, weet Wilders precies waar het op staat: het is slechts een kwestie van tijd voordat grote steden in Europa aan de beurt zijn. "Vandaag Moskou, morgen Amsterdam".
De aanslag in Moskou werd al snel opgeëist door een Telegram-account dat wordt toegeschreven aan de terreurgroep ISIS. "Strijders van Islamitische Staat hebben een grote groep christenen aangevallen in de stad Krasnogorsk aan de rand van de Russische hoofdstad Moskou. Ze hebben velen gedood en verwond en grote verwoesting aangericht, voordat ze veilig terugkeerden naar hun basis," luidde het bericht op het Telegramkanaal. Hetzelfde account verspreidde zelfs een foto van vier mensen die de aanslag voor ISIS zouden hebben gepleegd.
De vier vermoedelijke daders die na de aanslag zijn opgepakt, zijn geen Russen, zo meldde het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken. "Ze zijn allemaal buitenlandse staatsburgers," verklaarde het ministerie in een verklaring. Russische media meldden eerder dat sommige daders afkomstig waren uit Tadzjikistan. Naast oorlogswapens werden er in de vluchtauto ook Tadzjiekse paspoorten aangetroffen, aldus een Russisch parlementslid.
Ondertussen verschijnen er diverse video's online van de aanslag, waarbij PVV-leider Geert Wilders op Twitter zijn bezorgdheid uit over het groeiende terrorisme: "Allahu Akbar is wat de terroristen schreeuwden nadat ze onschuldige Russen hadden vermoord in Moskou. ISIS wordt steeds sterker en sterker. Vandaag Moskou, morgen Amsterdam, Londen, Berlijn of Parijs, tenzij we ze stoppen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Ook de situatie in het Midden-Oosten, waar het conflict tussen Palestina en Israël overslaat naar de westerse wereld, zorgt voor steeds meer onrust, zoals we eerder zagen tijdens de opening van het Holocaustmuseum in Amsterdam en massale pro-Palestina protesten. De wereldwijde onrust neemt toe en steekt in allerlei vormen steeds vaker de kop op in Europa. Geert Wilders heeft opnieuw gelijk: we moeten waakzaam blijven voor deze dreiging!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten