portraitfactorynl tweede kamer 80

PVV-leider Geert Wilders lacht zich krom om speech van Rob Jetten tijdens D66-congres

Politiekapr 07, 13:00
Dat ze bij D66 totaal gestoord zijn, is natuurlijk niets nieuws. Dit wordt nog extra pijnlijk duidelijk wanneer er weer een congres van de partij op de planning staat, en gisteren was het weer zover! Een heleboel verwerpelijke teksten vlogen in het rond, met klimaatgek Rob Jetten voorop.
Naast dat er natuurlijk weer absurde ideeën over Europa worden gespuid, moest ook – uiteraard – de PVV en Wilders">Geert Wilders het ontgelden in de speech van Robo-Rob. “Geert Wilders is tot in de kern on-Nederlands. En een bedreiging voor de Nederlandse waarden,” klonk het. Niet iets wat mensen buiten de D66-bubbel nou heel serieus nemen; ook Geert Wilders moest er smakeloos om lachen en schreef op Twitter: “De man van 9 zetels zegt tegen de man van 37 zetels dat hij on-Nederlands is.”

De man van 9 zetels zegt tegen de man van 37 zetels dat hij onnederlands is. 🤣🤣🤣

floor bremer
floor bremer
@floorbremer

“Nederlander zijn is de vrijheid hebben te zijn wie je bent”, zegt Jetten op het congres. “Geert Wilders is tot in de kern onnederlands. En een bedreiging voor de Nederlandse waarden.”

Image
7.0K
Reply
Naast de verwachte aanval op de PVV, extreemrechts en alle andere holle retoriek die we vaak uit de mond horen van dit soort D66-figuren, waren er toch ook enkele verwerpelijke, beangstigende ideeën gepresenteerd. Zo wil de partij bijvoorbeeld een Europese publieke omroep, want ja, met de PVV in de coalitie en de andere partijen die ook wel te porren zijn voor sanering bij de NPO, moet er toch alvast nagedacht worden over een back-upplan.
Na de grote winst met 'verlosser' Sigrid Kaag is het daarna bergafwaarts gegaan met de partij. Hand overspeeld en een puinhoop achtergelaten wil de partij zich nu steviger positioneren in Europa met het oog op de Europese verkiezingen. Want ja, je moet er toch niet aan denken dat straks de PVV opnieuw de grootste wordt! De paniek is duidelijk voelbaar bij de partij van Jetten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De boodschap die voornamelijk blijft na sudderen, is toch wel de beangstigende speech van Jetten waarbij hij oproept tot één Europa. Oordeelt u zelf maar:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten