shutterstock 1381299164

Knetter! Beveiligers raken gewond bij gestoorde klimaatactie van Extinction Rebellion

Binnenlandapr 12, 16:30
De klimaatidioten van Extinction Rebellion (XR) hebben zich gisteren zodanig misdragen dat twee beveiligers gewond zijn geraakt tijdens een van hun bezopen acties. Wie dus dacht dat deze figuren het zouden laten bij braaf op de snelweg zitten en al zingend de openbare orde verstoren, heeft het dus goed mis. Het is niet duidelijk om wat voor verwondingen het gaat.
Tijdens een actie waarin deze gekken een congres van Energie Beheer Nederland in Den Haag op stelten zetten, zijn zestien van hen aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging en huisvredebreuk. Stuk voor stuk zitten ze nog allemaal achter slot en grendel, zoals bevestigd door de politie.
Deze trend groeit per actie, en de klimaatterroristen gaan steeds verder de grens opzoeken. De groepering beperkt zich overigens niet alleen tot het janken over het klimaat; nee, eerder deze week waren er ook al gekkies gespot in de Tweede Kamer om daar de boel op stelten te zetten. Het gaat hier om een afsplitsing XR Now! die zich druk maakt over de oorlogssituatie in het Midden-Oosten en een iets agressievere toon aanslaan. Net wat we nodig hadden!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Ook daar werden ze met pek en veren het Tweede Kamergebouw uitgezet, maar daar bleef het verder dan wel bij. We staan er niet van te kijken dat we dit nu ook iedere week in de Tweede Kamer gaan zien. Het is zorgelijk dat deze trend zich steeds verder doorzet en ze ook alle ruimte krijgen om in de media hun acties te rechtvaardigen, terwijl je tegelijkertijd niets of niemand ter linkerzijde de acties hoort afkeuren
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten