shutterstock 2075152273

Goed nieuws! Ongehoord Nederland brengt Zwarte Piet dit najaar terug op de buis

Binnenlandapr 12, 17:30
Zwarte Piet is weer terug bij de NPO! Ja, wel bij de vrienden van Ongehoord Nederland, natuurlijk. De omroep heeft aangekondigd dit najaar met een kinderprogramma te komen waarbij naast de goedheiligman ook de traditionele pieten weer van de partij zijn. Goed nieuws dus!
ON!-voorzitter Arnold Karskens laat weten: “Door de woke cancel cultuur is het klassieke kinderfiguur de laatste jaren verbannen van de televisie en het straatbeeld. Met zijn terugkeer beantwoordt ON! de gevoelens van vele Nederlanders, jong en oud. Zwarte Piet hoort bij Nederland zoals tulpen en kaas.”
De NPO heeft de traditionele pieten verbannen na aandringen van activistische groeperingen zoals Kick Out Zwarte Piet, die jarenlang het land hebben geteisterd met hun opgedrongen wens om de donkere kindervriend voorgoed te verbannen. Sinterklaasintochten werden geteisterd door agressieve, zelfs spugende activisten, met huilende kinderen en boze ouders als gevolg.
Zwarte Piet is dan wel gecanceld bij de NPO, in de supermarkten, het straatbeeld, enzovoort, maar verdwijnen zal hij nooit. Zo zijn er tal van plekken in Nederland waar het sinterklaasfeest nog met de traditionele pieten wordt gevierd. Staphorst, Urk, Volendam maar ook in de Bredase volksbuurt Tuinzigt is het ieder jaar gewoon feest als vanouds, waarbij er géén activisten zijn die de boel verzieken (die weten gelukkig wel beter om deze mensen met rust te laten), geen hysterische linkse lui die moord en brand schreeuwen, nee: alleen maar vrolijke, blije kinderen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Met de aankondiging van Ongehoord Nederland is er weer een sprankje hoop op een verdere opleving van Zwarte Piet. Aan de omroep zal het in ieder geval niet liggen en we kijken dan ook met veel plezier weer uit naar nieuwe avonturen van Sinterklaas en Zwarte Piet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten