shutterstock 1206886474

Goed nieuws! Nederland schuift op naar rechts: ''Sinterklaasicoon Zwarte Piet keert terug''

Cultuurmrt 14 , 10:00
Het is weer zover, dames en heren: de progressieve droom spat uiteen, want Nederland schuift – eindelijk – op naar rechts. En zoals het een rechtse beweging betaamt, komt met deze verschuiving ook de hoop op een glorieuze terugkeer van onze geliefde Zwarte Piet. Dit is het nieuws waar je bij DDS warm van wordt, want ja, ook wij staan pal voor de Nederlandse cultuur en tradities.
Arnold-Jan Scheer, een naam die resoneert met passie voor het Sinterklaasfeest en diepgravend onderzoek naar onze volksaard, heeft ons een prachtig vooruitzicht gegeven in zijn interview vandaag met Wierd Duk in de Telegraaf. Scheer, een ware kenner van het Sinterklaasfeest, brengt ons het goede nieuws: "Ik zie Zwarte Piet weer terugkeren." Dit, beste lezers, is muziek in de oren van iedereen die moe is van de eindeloze aanvallen op onze nationale identiteit door een klein maar luidruchtig progressief clubje.
De wortels van het Sinterklaasfeest lopen diep in onze Nederlandse bodem, en Scheer bevestigt wat wij al lang voelen: een traditie die zo diep is ingebed in ons collectieve geheugen, laat je niet zomaar uitwissen door een handjevol activisten. Het feit dat de NPO, in haar oneindige wijsheid, wederom weigert aandacht te schenken aan Scheers nieuwe film 'Zwartgemaakt' is tekenend voor de verstikkende greep waarin de linkse media ons land houdt. Maar, zoals het spreekwoord zegt: "Het tij keert."
(Het artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die knettergekke cultuurmarxisten. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke elke dag weer te bestrijden!
Met de politieke wind die naar rechts draait en de PVV die zijn rechtmatige plek inneemt in de machtskamers, groeit de hoop op een herstel van onze culturele ruggengraat. De beweging 'Terug naar Zwart' en de mogelijke symbiose met roetveegpieten tonen aan dat er ruimte is voor dialoog en evolutie binnen onze tradities, zonder dat we onze ziel en zaligheid verkopen aan de goden van de politieke correctheid.
Scheers geloof in de duurzaamheid van Zwarte Piet als cultureel icoon is niet alleen een steun in de rug voor iedereen die de traditie een warm hart toedraagt, maar ook een directe uitdaging aan het adres van KOZP en soortgelijke groepen. Nederland mag dan tolerant zijn, maar onze tolerantie kent zijn grenzen, vooral als het gaat om het uitwissen van onze culturele identiteit.
Laten we dit nieuws zien als een baken van hoop, een teken dat het gezonde verstand uiteindelijk zal zegevieren. De terugkeer van Zwarte Piet zou niet alleen een overwinning zijn voor de traditionele Sinterklaasviering, maar ook voor de vrijheid van expressie en het behoud van onze nationale cultuur. Vandaag, met het goede nieuws van Arnold-Jan Scheer, is een dag om te vieren. Nederland schuift op naar rechts, en daarmee ook naar het behoud van onze dierbare tradities.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten