transjongen

"Transgender" behandelingen kinderen zijn mishandeling: kind groeit uit zichzelf over transgender-wens heen

Binnenlandmrt 14, 9:01
Totaal niet schokkend onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) bewijst dat wat wij van rechts al jaren roepen inderdaad klopt. Heel veel kinderen die "transgender" zeggen te zijn groeien daar vanzelf overheen. Transgenderbehandelingen voor kinderen veroorzaken enorme problemen. Als die kinderen opgroeien hebben ze enorme spijt - maar zijn ze voor de rest van hun leven getekend.
"Medisch ingrijpen is dus lang niet altijd nodig," laat het UMCG weten. En dat is niet zo gek. Want uit onderzoek blijkt dat tegenwoordig één op de tien jongeren van geslacht zegt te willen veranderen in de puberteit. "Dat zijn er veel," zegt het UMCG ook.
Maar wat blijkt? Dat is niet omdat ze geestelijk niet in orde zijn of omdat ze in het "verkeerde lichaam" geboren zijn (zoiets kan trouwens helemaal niet, maar dat terzijde), maar omdat ze "op zoek zijn [naar] zichzelf. Ze lopen dan rond met allerlei twijfels en vragen. Dus eigenlijk is dit aantal heel begrijpelijk."
Met andere woorden, het gaat helemaal niemand met gezond verstand verrassen, maar kinderen - en met name pubers - worden overweldigd door hormonen. Daar worden ze extreem onzeker van. Ze weten niet wat ze daarmee moeten. Toen ik opgroeide was het 'normaal' om dan te twijfelen aan je geaardheid... Nu is het blijkbaar zo dat je dan moet twijfelen "aan je gender."
Sarah Burke, psycholoog en hoofdonderzoeker van de studie, zegt dan ook heel terecht dat "het een fase kan zijn." Steker nog, in de meerderheid van de gevallen is dat precies wat er aan het hand is. Het grootste deel van de kinderen die op 11 jarige leeftijd zei graag "de andere gender" te willen zijn blijkt zich op 25-jarige leeftijd totaal bedacht te hebben. Opeens voelen de jongens zich dan wel man, en de meisjes voelen zich dan wél vrouw.

Spijt

Het trieste is dat het aantal "meldingen voor transgenderzorg" - lees: transgenderverminking - voor kinderen de afgelopen jaren geëxplodeerd is. Knettergekke ouders én 'artsen' moedigen dit soort puberale waanideeën aan en starten zelfs behandelingen. Vervolgens zijn de kinderen in kwestie voor het leven verminkt.
Er zijn steeds meer verhalen van jongeren die zich laten "behandelen" en die daar later enorm veel spijt van krijgen. De Telegraaf sprak bijvoorbeeld met Jeroen. Die bedacht zich in zijn tienerjaren dat hij eigenlijk een meisje was. Liet zich behandelen met hormonen. Maar dat voelde toch niet helemaal je van het uiteindelijk.
Na iets van 10 - 14 jaar zo geleefd te hebben, als nepvrouw, stopte hij met de hormonen en liet hij zichzelf weer man worden. Hij deed veel onderzoek, en wat bleek? Hij realiseerde zich dat zijn "transwens" eigenlijk gewoon manische depressie was. Joh?!
Goddank had hij zich alleen laten behandelen met hormonen en heeft hij zijn pielemans als jonge gast er niet af laten snijden, wat tegenwoordig wel op grote schaal gebeurt. "Dan was mijn leven pas echt naar de knoppen geweest," aldus de man zelf.

Te makkelijk

Joeren is verre van de enige die er zo over denkt. Een Amerikaanse vrouw, Grace Lidinsky-Smith, riep enkele jaren geleden spijthebbers als zijzelf al op om zich publiekelijk uit te spreken. Zij zei in 2021 al dat er veel meer spijthebbers waren. Die jongeren "gebruiken dan jaren hormoonblokkers en hebben meerdere operaties gehad voor ze besloten dat het toch niet juist voor ze was."
"Ik begon mijn transformatie met hormoon-injecties," aldus deze dame. "Vier maanden later werden mijn borsten erafgehaald in een procedure die bekend staat als 'top-operatie'. Een jaar later lag ik op mijn bed, in de foetushouding, terwijl ik mijn borstkas vast greep en huilde van spijt."
Hoe dit kon gebeuren? "Ik had een omgeving die mij heel erg steunde. Ik kon gemakkelijk hormonen krijgen, de mensen om me heen waren heel sympathiek, en de verzekering betaalde alles zonder problemen. Maar wat ik miste was een therapeut die naar de onderliggende problemen wilde kijken voor ik zware medische beslissingen nam. In plaats daarvan werd heel snel vastgesteld dat ik "genderdysphoria" had en kreeg ik het groene licht om een 'transitie' procedure te starten."
Volgens deze dame hebben veel "transgenders" last van andere zaken, zoals depressies, een grote levenscrisis, seksueel misbruik-trauma, autisme, of een worsteling om hun seksualiteit te accepteren. Dat laatste onder het motto, "ik wil geen homo zijn, dus als ik 'vrouw' word ben ik opeens hartstikke hetero als ik op mannen val" (LOL).
"Heel veel mensen zoals ik vragen ons af, waarom hielp mijn therapeut me niet de onderliggende problemen aan te pakken?"
(Het artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die knettergekke Transgender-Woke-idioterie. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke elke dag weer te bestrijden!

Hormoonschade

Het is heel politiek incorrect om dit soort dingen hardop uit te spreken, maar het is natuurlijk honderd procent waar. Voeg daar nu dit nieuwe onderzoek van het UMCG aan toe, en je realiseert je opeens dat in de meerderheid van de trans-operaties op kinderen, de operatie/hormonenbehandeling totaal nutteloos is.
Sterker nog, het is pure verminking geweest. Want ja, ook die hormoonblokkers doen ontzettend veel schade aan het lichaam van die jongeren. Ze kunnen bijvoorbeeld nooit kinderen krijgen/verwekken na die behandelingen. Zo'n jongetje laat zich feitelijk chemisch castreren met die "hormonen." 
Het is een schande wat kinderen wordt aangedaan tegenwoordig. En het allerergste is dat die ranzige extreemlinkse trans-pushers net doen alsof zij het uit 'naastenliefde' doen. Niets is minder waar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten