eerlijketen boeren lekker 6

EerlijkEten: Gezonde maaltijden direct van het land naar jouw keuken!

Economiemrt 14 , 8:00
Bij EerlijkEten staat de garantie centraal dat hoogwaardig voedsel rechtstreeks van het land in de keuken van de klant belandt. Het team van EerlijkEten, gedreven door passie voor voeding en gezondheid, stelt wekelijks de Allround Box samen. Deze box, gevuld met ongeveer 5 kilo aan zorgvuldig geselecteerde verse producten van Nederlandse boeren en partners, biedt een unieke kans om te genieten van lokale ingrediënten van topkwaliteit.
De missie van EerlijkEten is tweeledig: lokale boerenbedrijven ondersteunen en consumenten gemakkelijke toegang bieden tot vers voedsel van het land. Het team waardeert traditie, gemeenschap en de voordelen van het consumeren van lokaal geteelde seizoensproducten. EerlijkEten streeft ernaar een brug te slaan tussen consumenten en de oorsprong van hun voedsel.
Gezonde basisproducten
In de Allround Box vind je een gevarieerde combinatie van vleeswaren, groenten, fruit, pasta's en aardappels. Met de nadruk op gezonde basisproducten en de vrijheid om zelf te kiezen wat je ermee bereidt, ontvang je wekelijks een box die de basis vormt voor drie of vier maaltijden. Daarnaast bieden we honderden bijpassende recepten voor de nodige inspiratie.
Focus op kwaliteit en duurzaamheid
De focus op kwaliteit blijkt uit de zorgvuldig geselecteerde producten in de Allround Box. Denk aan de heerlijke buffelmozzarella van The Buffel Company, de antibioticavrije Gildehoen en verantwoord gekweekte vis van Koman's Vishandel. Lokale boeren, zoals boer Pijnen en boer Wubben, dragen bij met verse groenten en tomaten van hoogwaardige kwaliteit.
Hoogste standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid
In een tijd waarin keurmerken vaak bureaucratisch worden toegepast, heeft EerlijkEten ervoor gekozen om een eigen keurmerk te hanteren. De producten voldoen aan de hoogste standaarden, waarbij de dieren een goed leven hebben, de beste voeding ontvangen en op humane wijze worden geslacht. EerlijkEten onttrekt zich bewust aan veel Europese regelgeving en biedt daarmee de beste kwaliteit.
Geniet van heerlijke verse maaltijden
Klanten die kiezen voor EerlijkEten kunnen niet alleen genieten van heerlijke maaltijden, maar dragen ook bij aan het ondersteunen van lokale boeren en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Maak bewuste keuzes en ervaar de smaak van eerlijk en vers voedsel, rechtstreeks van het land naar jouw keuken.
Meer keuzemogelijkheden in het vooruitzicht
Hoewel op dit moment slechts één type doos wordt aangeboden, streeft EerlijkEten ernaar om in de toekomst meer varianten aan te bieden. Denk aan dozen met meer of minder vlees, of zelfs 100% vegetarische opties. Blijf op de hoogte van de laatste updates door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Bestel nu je EerlijkEten box
Ontdek de unieke smaak van EerlijkEten met de wekelijkse Allround Box, gevuld met zorgvuldig geselecteerde lokale producten. Bestel nu en geniet niet alleen van heerlijke maaltijden, maar draag ook bij aan lokale boeren en een gezonde levensstijl. Ervaar de smaak van vers voedsel, rechtstreeks van het land naar jouw keuken. Dus, waar wacht je nog op?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten