richard de mos

Advocaten Richard de Mos laten van zich horen: "Het OM heeft er een hele grote puinhoop van gemaakt!"

Politiekmrt 13 , 21:00
Het Openbaar Ministerie blijft maar doorgaan en heeft in hoger beroep een eis van zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf tegen Richard de Mos geëist, met daarbij nog eens een verbod van vier jaar op het bekleden van een bestuurlijk ambt. Waanzin! Ook de advocaten van De Mos laten nu van zich horen: "Het OM heeft er een hele grote puinhoop van gemaakt."
Het is ronduit beschamend dat het OM blijft vasthouden aan deze vervolging. De advocaten van de Haagse politicus zien geen andere uitweg dan opnieuw vrijspraak te eisen voor De Mos. Ze zijn ervan overtuigd dat het Openbaar Ministerie de zaak volledig verkeerd beoordeelt en spreken van een hele grote puinhoop.
Het feit dat het OM in hoger beroep opnieuw zulke draconische straffen eist, terwijl de rechtbank in Rotterdam De Mos eerder al heeft vrijgesproken, is absoluut weerzinwekkend. De zaak, die al jaren voortsleept, is een schande voor ons rechtssysteem.
Het wordt hoog tijd dat het OM zijn prioriteiten herziet en zich bezighoudt met zaken die echt belangrijk zijn. De impact van zo’n zaak gaat je niet in de koude kleren zitten, en het feit dat het OM er desondanks voor kiest om ondanks de vrijspraak toch in hoger beroep te gaan, is beschamend.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
De Mos en zijn medeverdachten hebben alle beschuldigingen altijd krachtig ontkend. Het is ongehoord dat het OM zich niet kan neerleggen bij de eerdere vrijspraak en deze heksenjacht voortzet. Het is te hopen dat het gerechtshof snel tot inkeer komt en De Mos vrijpleit van deze absurde aantijgingen. Het is genoeg geweest met deze kafkaëske waanzin!

Onze @ralfsluijs is onze reporter ter plaatse. Volg hier de live-feed van onze verdediging 👇🫶

Hart voor Den Haag 💚💛
Hart voor Den Haag 💚💛
@GDMDenHaag

Om 14:00 start het pleidooi van advocaat @peter_plasman waarin hij alle valse aantijgingen van het OM tegen @RicharddeMos en @RachidG zal weerleggen. Wij zullen het pleidooi in een live-draad onder dit bericht delen zodat u niets hoeft te missen! #woensdaggehaktdag #iksteundemos

Image
38
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten