dh 10149 hugo de jonge

AFGANG! Hugo de Jonge door het stof: Woke-afschaffing 'moeder' gaat toch NIET door

Politiekmrt 04, 13:00
Hij heeft het geprobeerd, maar de knettergekke mafketel Hugo de Jonge heeft zijn Woke-keutel om de term 'moeder' uit het geboorteregister te halen toch maar ingetrokken. Hij schrok blijkbaar nogal van de kritiek. En dus past hij de verzamelwet die hij gemaakt heeft maar snel op. Moeders mogen voorlopig toch nog even blijven bestaan.
De meest walgelijke politicus van Nederland, Hugo de Jonge, werd door de SGP betrapt toen bleek dat hij de term "moeder" uit de wet wil halen en vervangen door de term: "Ouder uit wie het kind is geboren." Het leverde woedende reacties van Jan en allemaal op, ook van ons van DDS.
En terecht, natuurlijk. Het moederschap is ontzettend mooi... en het is knettergek om de term moeder af te schaffen omdat er ergens twee of drie vrouwen met een geestesziekte zijn waardoor ze zeggen/denken dat ze zich 'man voelen' in plaats van vrouw (hint: een vrouw kan helemaal niet weten hoe het voelt om man te zijn omdat de hersenen van biologische vrouwen anders werken dan die van biologische mannen. Het is puur giswerk voor ze. Ze hebben geen idee en kunnen dat ook niet hebben).
Nou, Hugotje is blijkbaar een beetje geschrokken van die kritiek en haalt nu heel snel bakzeil. Op Twitter heeft hij het over een "onnodige fout die spoedig wordt rechtgezet." Vervolgens komt hij met een quasi-ode aan het moederschap: "Het woord 'moeder' is prachtig en verdient een plek in onze wet," aldus de Woke-minister.
Ah ja. Een "onnodige fout." Sure. "Oud uit wie het kind is geboren" is natuurlijk geheel per ongeluk in het eerste wetsontwerp van de verzamelwet gezet. Het is gewoon een typo. Iemand wilde "moeder" typen maar klikte per ongeluk de letters "o u d e r spatie u i t spatie w i e spatie h e t spatie k i n d spatie g e b o r e n spatie i s punt" aan.
Zomaar. Sorry! Kan gebeuren!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Met alle aanvallen op écht vlees is het tijd voor actie. En ja, we hebben goed nieuws. EerlijkEten - van FVD'ers Gideon van Meijeren en Thierry Baudet - is namelijk opgericht om écht vlees (en ander voedsel) direct van de Nederlandse boer bij jou op de mat te laten bezorgen. Het voedsel - het vlees, de groenten, de aardappelen, etc. - zijn héérlijk, supervers, puur natuur, en de prijs is ook nog eens geweldig. Bestel daarom vandaag nog een box van EerlijkEten - een Allround Box of een Vleesbox - en geniet van het lekkerste dat de Nederlandse boer ons te bieden heeft. En blijf kilometers ver van al die ranzige imitatievleesproducten gemaakt met insecten. Oh, en het beste nieuws? Door via onze link te bestellen zorg je ervoor dat DDS een kleine commissie krijgt - terwijl de prijs voor jou hetzelfde blijft. Steun de boeren, eet heerlijk, én steun DDS ook nog eens door gezond en héérlijk écht Nederlands voedsel bij échte Nederlandse boeren te halen!
Hoe dom denken deze Woke-idioten dat wij zijn? Denken ze werkelijk dat wij deze bij onszelf denken: "Ah, oké, dat was een onschuldig foutje!"? Dat wij niet door hebben dat er een paar zieke, Woke-geesten in ons ambtenarenapparaat zitten die dit samen met hun politieke 'bazen' probeerden?
Want ja, dat is natuurlijk precies wat er hier gebeurd is. Ze hebben het geprobeerd. Ze hoopten dat dit aan de aandacht zou ontglippen. En ja, als dat eenmaal gebeurd was, tja, dan was de wet dus aangepast, waarna het heel moeilijk zou worden om 'moeder' terug te brengen omdat al die linkse mainstream Woke-partijen in de Kamer dat zouden tegenhouden.
Ziek. En De Jonge denkt ook nog dat wij te dom zijn om te beseffen wat hij geprobeerd heeft. Wat een engnek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten