shutterstock 1615550269

Knetter! Zieke geest Hugo de Jonge haalt 'moeder' uit bevolkingsregister: 'Wordt ouder uit wie het kind is geboren'

Politiekmrt 04 , 10:00
Het is totaal geschift, maar minister Hugo de Jonge wil de term "moeder" uit het bevolkingsregister halen. Als echte Woke-mongool vindt hij die term namelijk maar beledigend voor al die 'personen' die een kind op de wereld zetten, maar zich geen vrouw voelen. Daarom wordt 'moeder' vervangen door: 'Ouder uit wie het kind is geboren.' Walgelijk!
SGP-Kamerlid André Flach is terecht woedend. "Dat is kwalijk," zegt hij echter op nog veel te zachte toon. "Het gaat nota bene om het afschaffen van het begrip 'moeder' op de geboorteakte. Zo'n wijziging is een wezenlijke aantasting van het familierecht. Het verbaast me écht dat geprobeerd wordt zo'n fundamentele kwestie bijna heimelijk te regelen."
Heimelijk? Ja. Die ranzige De Jonge probeert het namelijk via een technische verzamelwet. Dit houdt in dat het een onderdeel is van allerlei andere wijzigingen. Waarom hij dat zo doet moge duidelijk zijn: hij hoopt dat het daarmee aan de aandacht ontsnapt.
Je verzamelt allerlei kleine technische wijzigingen in één wet, zorgt ervoor dat die aangenomen wordt, en zie: opeens heeft de Kamer per ongeluk ook voor een maatregelen gezorgd die het moederschap bij wet afschaft.
Knettergek. De SGP heeft natuurlijk bezwaar gemaakt. Flach wil een debat. Dat is niet zo gek, want het moederschap afschaffen is natuurlijk misdadig. Het moederschap komt voort uit de natuur. Maar die zieke geest van een De Jonge heeft daar lak aan. De natuur bestaat om herschapen te worden door mensen. Wij zijn goden. En dus hermaken we alles. 
Ongelooflijk genoeg wilde het kabinet eerder zulke wijzigingen niet doorvoeren. Maar de uitleg daarvoor had toen al voor problemen moeten zorgen. Het kabinet stelde toen namelijk: "De ouder uit wie het kind geboren wordt, is in vrijwel alle gevallen een vrouw."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Met alle aanvallen op écht vlees is het tijd voor actie. En ja, we hebben goed nieuws. EerlijkEten - van FVD'ers Gideon van Meijeren en Thierry Baudet - is namelijk opgericht om écht vlees (en ander voedsel) direct van de Nederlandse boer bij jou op de mat te laten bezorgen. Het voedsel - het vlees, de groenten, de aardappelen, etc. - zijn héérlijk, supervers, puur natuur, en de prijs is ook nog eens geweldig. Bestel daarom vandaag nog een box van EerlijkEten - een Allround Box of een Vleesbox - en geniet van het lekkerste dat de Nederlandse boer ons te bieden heeft. En blijf kilometers ver van al die ranzige imitatievleesproducten gemaakt met insecten. Oh, en het beste nieuws? Door via onze link te bestellen zorg je ervoor dat DDS een kleine commissie krijgt - terwijl de prijs voor jou hetzelfde blijft. Steun de boeren, eet heerlijk, én steun DDS ook nog eens door gezond en héérlijk écht Nederlands voedsel bij échte Nederlandse boeren te halen!
Wat? In bijna alle gevallen? Ben je wel goed bij je bolle kop? De persoon die een kind op de wereld zet is in alle gevallen een vrouw. Alleen vrouwelijke mensen kunnen zwanger worden. 
Door net te doen alsof het in bijna alle gevallen om vrouwen gaat zet je de deur open naar de transgekte. En als je dat doet zet je vervolgens de deur open naar het afschaffen van woorden als 'moeder,' omdat de transgekkies dat dan "beledigend" vinden. 
We hebben een term voor "ouder uit wie een kind geboren is." Die term is heel kort. En to the point: moeder. Die term gaan we niet afschaffen. Nu niet, nooit niet. Een vrouw die zwanger is en die haar kind vervolgens op de wereld zet is een moeder. Of ze zegt dat ze zich 'man voelt' of niet doet er volstrekt niet toe. Ze is biologisch een vrouw. Ze is een moeder. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten