geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders (PVV) laat wens om premier te worden niet varen: "Is het niet vandaag dan morgen!"

Politiekapr 12, 18:30
Hoewel de kans bijzonder klein is dat Geert Wilders premier zal worden van een nieuw te vormen kabinet, laat de PVV-leider wel duidelijk weten dat hij die ambitie niet in de koelkast heeft gezet. "Is het niet vandaag, dan wel morgen of overmorgen!"
Wilders toont zich de laatste maanden als een echte leider, mede door afstand te doen van het premierschap en daarmee tegemoet te komen aan Pieter Omtzigt, een van de voorwaarden van NSC om deel te nemen aan een nieuw kabinet met de PVV.
Dat wil echter niet zeggen dat Wilders deze ambitie heeft laten varen. De PVV-leider schrijft op Twitter/X: "De PVV is met afstand de grootste partij van Nederland geworden na democratische verkiezingen. Dat betekent dat ik premier had moeten worden. Ik zal het ook nog worden. Is het niet vandaag, dan morgen of overmorgen!"
Hoewel de PVV al veel heeft ingeleverd, allemaal met als doel eindelijk eens een halt toe te roepen aan de ongecontroleerde, totaal gestoorde toestroom van migranten - iets waar veel Nederlanders momenteel helemaal klaar mee zijn - zij het ten koste van andere belangrijke PVV-standpunten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De formatie verloopt stroef en de deadline van de formateurs aankomende maand lijkt spannend te worden of die gehaald wordt. Wilders toonde zich optimistisch en hoopt dat de partijen elkaar wat zullen gunnen om zo snel tot een nieuw kabinet te komen. Aan Wilders zal het zeker niet liggen, aangezien de PVV-leider al meerdere malen heeft laten zien er alles aan te willen doen om dit kabinet tot een succes te maken, zelfs als dat voor nu betekent dat hij geen premier zal worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten