wildersspijkmedia

Geert Wilders samen met Viktor Orbán een van de hoofdgasten tijdens 'woke-vrij' CPAC-evenement

Politiekapr 10, 13:00
Geert Wilders reist binnenkort af naar Hongarije om te spreken op het CPAC-evenement (Conservative Political Action Conference) in Boedapest. Nu is er in de media nogal wat ophef omdat bepaalde journalisten niet welkom zijn om verslag te doen van het evenement.
Eind deze maand vindt de bijeenkomst plaats waar Europese conservatieve prominente figuren zoals politici, activisten, enzovoort een toespraak houden. Het is de Europese variant van de jaarlijkse bijeenkomst met dezelfde naam die in Amerika altijd veel bekijks weet te trekken.
Wilders is een van de hoofdgasten van het evenement, naast zijn goede vriend, de Hongaarse premier Orbán. Maar alle linkse media zijn nu in rep en roer, niet zozeer vanwege het feit dat Wilders daar zal spreken, maar vanwege het deurbeleid dat de organisatie voert. Zo zijn aanvragen om verslag te doen afgewezen omdat het evenement een "no woke zone" is.
De Volkskrant, de NOS en de Groene Amsterdammer hebben dan ook géén toegang tot het evenement. Het kan dan ook niet anders dan dat de conferentie een baken van gezond verstand, scherpe teksten en een woke-vrije bijeenkomst zal worden. Heerlijk!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Als de media Wilders vragen naar het beleid van de organisatie, is Wilders stellig: "Ik ga niet over het uitnodigingsbeleid. Ik ga ze ook niet vertellen hoe ze dat moeten doen." En groot gelijk heeft hij. "Rechtse media" krijgen voor zover bekend nu ook niet standaard een uitnodiging voor dergelijke conferenties ter linkerzijde. Dus, laat ze lekker hun gang gaan en maak er een mooi woke-vrij weekend van! Een CPAC-evenement met alleen maar conservatieve topsprekers is een sterke zet en kan alleen maar bijdragen aan de groei van dergelijke stromingen binnen Europa.
Word lid van onze Nieuwsbrief, gratis en voor niets, om CENSUUR van het KARTEL tegen te zijn. Ze willen ons ten koste van alles slopen. Maar als je lid wordt van onze gratis Nieuwsbrief kunnen we jou ALTIJD bereiken!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten