boze russen 2

De druiven zijn zuur op woke links: ''Reactionaire NSC van Omtzigt'' helpt transgenderwet om zeep

Politiekapr 05, 16:00
In een onthullende vertoning van politieke duidelijkheid hebben Pieter Omtzigt en zijn NSC, samen met bondgenoten een krachtig signaal afgegeven tegen de voorgestelde wijzigingen in de transgenderwet. Dit besluit, dat steun vindt bij een solide meerderheid in de Tweede Kamer, toont aan dat er nog politici zijn die niet buigen voor de druk van progressieve, links-liberale agenda's. Omtzigts standpunt, ondersteund door PVV, FvD, CDA, JA21, SGP, ChristenUnie en BBB valt zeer slecht op woke links. De druiven zijn zuur.
De kritiek van Han van der Horst op de Joop illustreert perfect de zuurheid en dubbele standaarden die zo kenmerkend zijn voor het huidige linkse discours. Terwijl links Nederland zichzelf op de borst klopt met leuzen als ‘Baas in eigen buik', blijkt hun versie van vrijheid verbazingwekkend selectief te zijn. Waar ze pleiten voor onbeperkte zelfbeschikking op het ene gebied, willen ze op andere gebieden strenge controles en beperkingen opleggen, die duidelijk ingegeven zijn door een diepgewortelde culturele aversie tegen alles wat afwijkt van hun eigen normatief kader.
De door NSC aangevoerde oppositie tegen de wet op de vermelding van het geslacht in geboorteaktes is een cruciaal voorbeeld van hoe verstandig beleid eruitziet. Het idee dat men zonder enige medische of psychologische verklaring zijn geslacht in officiële documenten kan wijzigen, is niet alleen een administratieve nachtmerrie, maar het opent ook de deur naar misbruik en onbedoelde consequenties, zoals de veiligheidsrisico's voor vrouwen in specifieke instellingen die Van Vroonhoven aanhaalt.
Het argument van Van der Horst dat er geen bezwaren zijn tegen het opsluiten van homoseksuele misdadigers met gevangenen van hetzelfde geslacht is een kromme vergelijking die de complexiteit van de genderdiscussie negeert. Dit soort vergelijkingen toont de intellectuele luiheid aan die zo vaak aanwezig is in progressieve kritiek, die de voorkeur geeft aan emotionele manipulatie boven rationele discussie.
Omtzigt, Keijzer en hun medestanders staan voor een nuchtere en overwogen aanpak, waarbij de bescherming van alle burgers, inclusief de meest kwetsbare, centraal staat. Dit is het soort leiderschap dat Nederland nodig heeft, in plaats van de chaos en verdeeldheid zaaiende politiek van zelfverklaarde progressieven, die meer geïnteresseerd zijn in sociale experimenten dan in het welzijn van de gemeenschap.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De affaire rond de transgenderwet toont aan dat NSC en haar bondgenoten de ruggengraat hebben om op te komen voor gezond verstand en stabiliteit in ons wetgevingsproces. Dit in schril contrast met de slappe houding van links, die onder het mom van inclusiviteit en progressie, werkelijk de fundamentele principes van onze samenleving ondermijnen. Dit tegengeluid is even wennen voor woke links.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten