dh 00115

Thierry Baudet reageert op valse aantijgingen: "Al 8 jaar wordt dit mij in de schoenen geschoven!"

Politiekapr 10, 14:00
Na onderzoek van De Groene Amsterdammer en Investico werd gisteren duidelijk dat alle beschuldigingen aan het adres van Forum voor Democratie volledig ongegrond zijn. Figuren als Jan Paternotte en Jesse Klaver verspreidden de wildste cowboyverhalen over Russische inmenging en dergelijke, maar dit blijkt nu dus niets meer dan een ongegronde hetze te zijn geweest.
Gek genoeg wachten we - nu we een dag verder zijn - nog steeds op excuses van de eerder genoemde heren. Dit soort figuren zijn er als de kippen bij om op basis van valse beschuldigingen iemand aan de schandpaal te nagelen, maar wanneer blijkt dat ze er volledig naast zitten, blijft het oorverdovend stil!
Baudet">Thierry Baudet heeft inmiddels ook van zich laten horen, zij het op een hilarische wijze en met een knipoog. Op Twitter deelde de FvD-leider een video waarin hij gekscherend zijn Russisch geld aan het tellen is.
Baudet zegt: "Er is geen enkele reden om aan te nemen dat wij smeergeld hebben ontvangen of omgekocht zouden zijn, dat is allemaal niet waar. Niets van waar! Al acht jaar lang wordt mij dit in de schoenen geschoven. Er is geen sprake van. Wij dragen onze opvattingen uit vanuit overtuiging. Ik doe wat ik doe uit overtuiging omdat ik van dit land hou. Het is een grof schandaal dat al die politici maar wegkomen met die holle, lege en op niets gebaseerde beschuldigingen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het is ook opvallend dat terwijl de media de afgelopen dagen bol stonden van het mogelijke schandaal en Forum voor Democratie in één adem werd genoemd met alle beschuldigingen, het nu - net als de politici die zich schuldig maakten aan deze framing - muisstil is en het nieuws wordt weggestopt in een kort artikel in de krochten van de NOS en andere media.
Word lid van onze Nieuwsbrief, gratis en voor niets, om CENSUUR van het KARTEL tegen te zijn. Ze willen ons ten koste van alles slopen. Maar als je lid wordt van onze gratis Nieuwsbrief kunnen we jou ALTIJD bereiken!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten