portraitfactorynl tweede kamer 158

Muisstil bij Klaver en Paternotte na openbaring jaarstukken: "Gewoon sorry zeggen, we wachten!"

Politiekapr 09, 15:00
Nu de veelbesproken jaarstukken openbaar zijn, is het vol verwachting wachten op de excuses van Jesse Klaver en Jan Paternotte. Beide heren waren er zeker van: Forum voor Democratie heeft geld ontvangen uit Rusland. De stukken zouden boven tafel moeten komen en nu deze daadwerkelijk bekend zijn, is er NIETS wat er op wijst dat er ook maar één roebel naar FvD is gegaan.
Op Twitter/X klinkt de roep om excuses van deze heren des te luider. Zo schrijft voormalig PVV-kamerlid Harm Beertema: “Excuses aanbieden, meneer @jesseklaver, graag samen met uw homie @jpaternotte. En stoppen met beledigingen, wilde beschuldigingen zonder een splintertje bewijs van corruptie, en erger nog, van landverraad. Gewoon sorry zeggen. Jullie kunnen dat. We wachten.”
Ook Ongehoord Nederland besteedt aandacht aan het nieuws. Oud-burgemeester en -wethouder Geert Dales (voormalig brombeer van 50Plus) houdt de deur nog wel op een kier, aangezien hij zegt dat als je iets uit het zicht wil houden, je dat natuurlijk niet in de jaarstukken zet.

Excuses aanbieden, meneer @jesseklaver, graag samen met uw homie @jpaternotte. En stoppen met beledigingen, wilde beschuldigingen zonder een splintertje bewijs van corruptie, en erger nog, van landverraad. Gewoon sorry zeggen. Jullie kunnen dat. We wachten.…

Ongehoord Nederland TV
Ongehoord Nederland TV
@ongehoordnedtv

"Ik verwacht nu excuses van @jesseklaver richting @thierrybaudet." Oud-NOS directeur @bauke_geersing vindt dat het #GroenlinksPvdA-Tweede Kamerlid het boetekleed aan moet trekken nu de jaarcijfers van #FVD geen betalingen van Russisch geld laten zien. Volg #OngehoordNieuws live…

1.5K
Reply
Enfin, voormalig NOS-directeur Bauke Geersing, ook in de uitzending, maakt duidelijk dat de jaarstukken (door een accountant bekeken) “geen aanwijzing geven voor de demagogie en de propaganda van Klaver die ik afgelopen zondag nog een keer zag in WNL op Zondag. Daar zit Klaver een potje te oreren zonder enige onderbouwing, het enige is PVV en Wilders bashen.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het moge duidelijk zijn dat Klaver en Paternotte hier hun hand hebben overspeeld. Daar waar ze er heilig van overtuigd waren, komen ze nu toch van een koude kermis thuis. Het is dan ook angstvallig stil rond beide heren, terwijl de spindoctors momenteel waarschijnlijk overuren draaien om te bedenken hoe ze dit nog recht gaan breien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten