shutterstock 2214590909

Investico-onderzoek onthult: Géén enkel spoor van buitenlandse donaties bij Oekraïne-referendum

Politiekapr 09, 11:30
Nou, nou jongens, kijk eens aan: De Groene Amsterdammer en onderzoekplatform Investico komen vandaag met de jaarcijfers van Forum voor Democratie ten tijde van het Oekraïne-referendum in 2016. En wat blijkt? Er is GEEN ENKELE AANWIJZING dat de stichting donaties uit Rusland of andere landen heeft ontvangen.
Wel moet het uiteraard weer gebagatelliseerd worden, want de GA schrijft: "Overigens zou het uitermate opmerkelijk zijn als een organisatie of politieke partij eventueel uit Rusland afkomstige giften expliciet zou vermelden in het jaarverslag”. Ja, kom op. Zo blijven we bezig. Er is geen bewijs, er valt niks te bewijzen, dus het is hoog tijd om nu echt eens op te houden met deze wanstaltige heksenjacht, met de engnekken van GroenLinks en D66 voorop.
In de stukken is vooral te lezen dat de partij kleine donaties ontving van minder dan 1000 euro, terwijl de stichting van de PVV 20.000 euro ontving om “onderzoek” mogelijk te maken. Er staat nergens expliciet vermeld dat er ook maar één roebel uit Rusland naar de stichting is gegaan. Dus nogmaals: Afgelopen nu met deze idiote heksenjacht!
De Tsjechische autoriteiten schreeuwden moord en brand dat er een Russisch desinformatienetwerk was opgerold en dat er West-Europese politici een gouden handdruk hebben gehad voor het innemen van pro-Russische standpunten. Nederland werd ook genoemd en figuren als Jesse Klaver en Jan Paternotte waren er als de kippen bij om met hun smerige vingertje te wijzen naar Thierry Baudet.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het is nu afwachten op een publiekelijke excuses van beide heren, al zal die er natuurlijk nooit komen. Harde bewijzen voor Russische inmenging in Nederland zijn er niet. De Tweede Kamer vroeg vorige week in een spoeddebat nog om man en paard aan het kabinet, maar die duidelijkheid kwam er niet en zal er waarschijnlijk ook nooit komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten