Filmpje! Forum Inside veegt de VLOER aan met 'Rusland-beschuldigingen': "Er is letterlijk GEEN WOORD van waar"

Politiekapr 02 , 9:58
In de nieuwe uitzending van Forum Inside hebben Thierry Baudet, Freek Jansen, Gideon van Meijeren en Ralf Dekker de vloer aangeveegd met beschuldigingen van "Russische beïnvloeding." De heren ontkenden alle mogelijke betrokkenheid bij welke beïnvloeding dan ook... en verbaasden zich over het paranoïde gehalte van onze media en de politiek. "Die mensen zijn knettergek," aldus Baudet. "Ja, knetter," beaamde Jansen.
De FVD'ers gaven antwoord op een vraag die ze ontvangen hebben van een kijker van Forum Inside. Die gaf aan dat hij graag wil weten hoe het nu precies zit? Want FVD wordt door de media genoemd als een partij die mogelijk "banden met Moskou" zou hebben. Of propaganda zou verspreiden. Of waarvan politici misschien zelfs geld ontvangen zouden hebben van Voice of Europe. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de PROPAGANDA van de mainstream media. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en houd ons alternatief ECHTE RECHTSE geluid in de lucht!
"Ja, daar moeten we het wel echt even over hebben," aldus Baudet bij Forum Inside. Daarop gingen de vier heren er eens goed voor zitten. "De dag dat dit wordt uitgezonden is dinsdag, de dag van het rapport." De Kamer gaat daar vandaag over debatteren. Het rapport zou gaan over buitenlandse beïnvloeding en mogelijke omkoping van politici "in Europa en Nederland." Maar het is niet bekend wat er in het rapport gaat staan - hoewel al wel duidelijk is dat het kabinet geen namen gaat noemen van politici. Wat apart is. Want zo laten ze andere namen natuurlijk bewust boven de tafel hangen.
Vervolgens liet Baudet een filmpje zien van Helga Salemon, de NAVO-marionet die onlangs bij Op1 zowel Geert Wilders als Baudet beschuldigde van het verspreiden van "Russische propaganda." Ze gaf toe dat ze daar geen bewijs voor had... Maar er gingen "roddels" rond, al langere tijd. Roddels verspreid door mensen als zij, en nu dus ook herhaald door mensen als zij. Dat zou afdoende moeten zijn om die namen daadwerkelijk te noemen.
Daar waren de heren niet van onder de indruk. Ten eerste, zeiden ze, is het tamelijk bizar dat een vrouw als Salemon anderen de maat neemt terwijl haar Hague Centre for Strategic Studies nadrukkelijk gefinancierd wordt door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de NAVO. "Dat is een puur op het NAVO-narratief gerichte [denktank]," aldus Dekker.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de PROPAGANDA van de mainstream media. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en houd ons alternatief ECHTE RECHTSE geluid in de lucht!
Jansen reageerde daarop door te zeggen dat het wel heel raar is om te zien dat mensen die geld krijgen van een land vervolgens dingen verkondigen die precies zijn wat dat land wil horen. "Pentagonpropaganda!" Hij zei het lacherig, maar dat is natuurlijk precies hoe zo'n Salemon dit spel speelt. Met dit verschil dat het bewijs dat het HCSS gefinancierd wordt door het Pentagon/NAVO/de Amerikaanse staat onomstotelijk is.
Daarop nam Baudet het woord. "Zij zit daar aan tafel en heeft het over niet-bestaande Russische financiering. Het zou bewezen zijn dat [FVD-adviseur en voorzitter van FVD International] John Laughland banden heeft met het Kremlin. Dat is helemaal niet bewezen. Die heeft hij helemaal niet. Daar is hij altijd helder over geweest. Maar dat mag allemaal maar gezegd worden. Terwijl de persoon die dat zegt [zelf] zwaar gefinancierd wordt door Amerika!"
Dat geldt ook voor mensen van Clingendael, de Rob de Wijks van deze wereld, en zo verder. "Het is bewezen gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Defensie. Niemand die daar vragen over stelt! Alle journalisten, politici, die worden uitgenodigd voor een geheel verzorgde reis door Israël [door het CIDI en andere organisaties]. Daar hoor je niemand over," aldus Baudet.
Het was Dekker opgevallen dat het erop lijkt dat die mensen in de media en de politiek het zich "gewoon niet kunnen voorstellen dat je op basis van waarheidsvinding" tot andere conclusies komt dan zij. "Omdat, het NAVO-verhaal, dat is hét verhaal. Dát is de absolute waarheid. Alles wat daarvan afwijkt is of wanbegrip of gewoon propaganda. Dat zit er zó diep in!"
Daarop hadden ze het ook over de website Voice of Europe. Die website werd onlangs "opgerold" volgens onze vrienden van de media en de politiek. De reden zou zijn dat de Tsjechische inlichtingendienst de website ervan verdenkt geld te hebben gegeven aan Westerse politici in ruil voor pro-Rusland standpunten.
De FVD'ers keken met verbazing toe hoe hierover gesproken en bericht is in de Nederlandse media. "Er wordt dan gezegd dat zo'n website is 'opgerold'," aldus Baudet. "Die mensen zijn gewoon geschift. Die zijn echt knettergek, die mensen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de PROPAGANDA van de mainstream media. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en houd ons alternatief ECHTE RECHTSE geluid in de lucht!
Maar goed, het verhaal gaat dus dat er via Voice of Europe geld is betaald aan Nederlandse politici. Dat zou gebeuren via dat platform. Volgens de media zou het om "cash betalingen zijn om standpunten te beïnvloeden" van de politici in kwestie. Maar dat blijkt nergens uit, ook niet uit het rapport waar ze vandaag over gaan discussiëren.
Baudet viel het daarbij op dat hij naar de feiten heeft gekeken over de berichten in Tsjechië. En dan is er iets interessants aan de hand. "Ik word genoemd in die zin dat ze daar berichten dat ik een keer een interview heb gegeven aan die website, niet dat ik steekpenningen zou hebben ontvangen." Maar, wist Jansen toe te voegen, de Néderlandse media hebben daarvan gemaakt: "Russen betaalden Europese politici steekpenningen, Baudet genoemd."
Ja, genoemd omdat hij een keer geïnterviewd zou zijn door die site! Niet omdat hij omgekocht zou zijn! Maar dat vertellen ze er niet bij. "Uit het rapport van die inlichtingendienst blijkt zelfs uit niets dat jij genoemd wordt," voegde Van Meijeren daarop toe aan het feitenrelaas van Baudet. Met andere woorden, het noemen van Baudet is toegevoegd door de media, niet door de Tsjechische inlichtingendiensten. En dan ook nog eens alleen omdat hij geïnterviewd zou zijn, niet omdat hij geld zou hebben gekregen van die site.
"Ik word al acht jaar op deze manier verdacht gemaakt," reageerde Baudet. "Wat heel heftige verdachtmakingen zijn. En je kunt niet bewijzen dat je iets niet hebt gedaan. Daarom ook dat ik tegen Klavertje zei, 'jongen je krijgt die stukken niet.' Want het is een gebed zonder end. Dan vind je het niet in de stukken, dan is het kennelijk opeens cash gegeven, want het staat niet in de stukken en ze 'weten' al" dat je betaald bent.
Van Meijeren nam daarop het woord en gaf aan dat het hem doet denken aan "de lastercampagne in de VS" tegen Donald Trump, die van hetzelfde werd beschuldigd. We weten al een tijdje dat die beschuldigingen letterlijk verzonnen waren - maar ze hadden wel degelijk impact. Volgens Van Meijeren is de hoop van de elites dat dit nu weer gebeurt, maar dan met FVD en de PVV. De Europese verkiezingen staan immers voor de boeg.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de PROPAGANDA van de mainstream media. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en houd ons alternatief ECHTE RECHTSE geluid in de lucht!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten