Screen Shot 2022 05 05 at 204532

Indische Nederlanders woest: 'Comité 4 en 5 mei heeft Indonesiërs die vochten voor de vrijheid toegevoegd!'

Binnenlandmei 05 2022, 20:36
De Indische Nederlanders">Federatie Indische Nederlanders vindt het volkomen bezopen dat het Comité 4 en 5 mei voor de Dodenherdenking "Indonesiërs die vochten voor de toenmalige vijand" heeft toegevoegd aan Dodenherdenking. Niet alleen vochten die Indonesiërs voor de vijand, maar er waren ook nog eens oorlogsmisdadigers bij, zegt de federatie.
Aan de lijst van Dodenherdenking worden steeds meer doden toegevoegd. Nog even en het stelt eigenlijk allemaal niet meer zo heel veel voor. Doodzonde, natuurlijk, want het zou juist een enorm belangrijke dag moeten zijn, waarin we de mensen herdenken die gestorven zijn voor onze vrijheid.
Alleen wil het Comité 4 en 5 mei steeds 'diverser' worden. Het gevolg hiervan is onder meer dat Indonesiërs die voor de andere kant vochten nu ook opeens herdacht moeten worden.
De Federatie Indische Nederlanders vindt dit natuurlijk onacceptabel. "Een mes in de rug van Nederlandse slachtoffers van Indonesisch Bersiap-geweld," noemt de federatie het.
Je kunt je er natuurlijk iets bij voorstellen. Deze Indische Nederlanders zijn nazaten van de mensen die door de vijand in die gebieden op de meest vreselijke wijze behandeld zijn. "Er werd op grote schaal gemarteld, verkracht en vermoord," stelt zelfs Deugsite Wikipedia over die vreselijke periode.
FVD-leider Thierry Baudet is het daar helemaal mee eens. "Schandalig inderdaad. Verschrikkelijk," noemt hij dit wanstaltige besluit van het Comité.

Schandalig inderdaad. Verschrikkelijk.

Federatie Indische Nederlanders
Federatie Indische Nederlanders
@FederatieIndo

Het @Comite4en5mei heeft memorandum #4mei #dodenherdenking aangepast door Indonesiërs die vochten voor toenmalige vijand, waaronder dus ook oorlogsmisdadigers, toe te voegen. Een mes in de rug van Nederlandse slachtoffers van Indonesisch #Bersiap-geweld federatie-indo.nl/2022/05/04/fin…

Image
175
Reply
Maar ja, het past natuurlijk wel heel goed bij deze tijd. Want tegenwoordig is alles wat Nederlands is slecht, en alles wat NIET Nederlands is slecht. Het gevolg is dus dat ook oorlogsmisdadigers die gestorven zijn toen ze vochten tegen onze jongens nu herdacht moeten worden.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Ziek, zieker, woke
Uitleg van de foto boven dit artikel: Javaanse revolutionaire strijders voor onafhankelijkheid. Ze zijn bewapend met bamboe-roentjing (puntige) bamboesperen, machetes (kapmessen) en enkele geweren afkomstig van het Japans Keizerlijk Leger (1946). Foto Collectie Tropenmuseum. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten