Interview! Ralf Dekker presenteert 'De Gevaarlijkse Dr. op aarde' bij de Blauwe Tijger

Binnenlandokt 23 2022, 12:47
Amsterdam Books-topman en tegenwoordig ook FVD-Tweede Kamerlid Ralf Dekker is langs gekomen in studio van Blue Tiger om daar te vertellen over de publicatie van de Nederlandse vertaling van het boek van Robert F. Kennedy Jr. over Dr. Fauci. De originale titel is The Real Anthony Fauci. In het Nerlands is dat geworden: De Gevaarlijkste Dr. Op Aarde.
Het werd een interessant gesprek tussen Dekker en Tom Zwitser. Want hoewel dit boek internationaal, en zeker in Amerika, een absolute bestseller is met maar liefst 1,5 miljoen verkochte exemplaren (er zijn mensen die denken dat heel veel boeken dat soort cijfers halen in Amerika, maar dat is écht niet waar. Amerikanen lezen maar nauwelijks. Anderhalf miljoen is echt een ontzettend goede score, zeker voor een boek als dit).
De Nederlandse vertaling van deze internationale bestseller - geschreven door de zoon van Robert F. (oftewel: Bobby) Kennedy en dus het neefje van John F. Kennedy! - is dus gepubliceerd door Amsterdam Books. Het boek kan je hier bestellen. Doen, want zoals Dekker uitlegt gaat het niet eens alleen om de man Fauci, maar om het hele farmaceutische maffiasysteem waar hij deel van uitmaakt. Wat je te lezen krijgt is écht schokkend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten