Liquidatie Rotterdam-Feijenoord in de straat van DDS reporter Kenneth Steffers

Liquidatie Rotterdam-Feijenoord in de straat van DDS reporter Kenneth Steffers

In de straat van onze reporter Kenneth Steffers heeft vannacht een liquidatie plaatsgevonden. Steffers was erbij. ''Ik dacht dat er vuurwerk werd afgestoken omdat Max Verstappen de GP van Spanje heeft gewonnen. Ik hoorde namelijk 4 knallen.''

Onze reporter Kenneth Steffers woont in de straat van het plaats delict. Steffers zat op het moment van de liquidatie op zijn balkon en dacht knalvuurwerk te horen. ''Ik dacht dat er vuurwerk werd afgestoken omdat Max Verstappen de GP van Spanje heeft gewonnen. Ik hoorde namelijk 4 knallen. Dat gebeurd hier wel vaker als Feyenoord wint'', aldus Kenneth Steffers. Door deze liquidatie heeft Kenneth Steffers vannacht geen oog meer dicht gedaan. Wij wensen onze collega veel sterkte.

De verdachten zijn nog niet gevonden. De aanleiding voor de liquidatie en de leeftijd van het slachtoffer zijn nog niet bekend gemaakt. De politie is opzoek naar informatie over de vluchtroute van de daders. Een uur na de schietpartij kwam het filmpje van de schietpartij online. Daarin is de liquidatie te zien en men ziet hoe de dader in een zilvergrijze auto wegvlucht. De auto rijdt gelijk weg nadat de dader is ingestapt.

Op dezelfde tijd van de liquidatie om 23.30 uur, brandde een auto uit aan de Feijenoordkade ter hoogte van de Spiekmanstraat in Rotterdam-Feijenoord, niet ver van waar het schietincident plaatsvond. De politie liet vannacht weten aan RTV Rijnmond er rekening mee te houden dat de twee incidenten verband houden met elkaar. De politie is vandaag nog steeds in de wijk aanwezig om spooronderzoek te doen.

Deze wijk moet van de gemeente Rotterdam de nieuwe hipsterhotspot van Rotterdam worden. Er is nog veel werk aan de winkel om van deze wijk überhaupt een veilige hotspot te maken. Rotterdam-Zuid wordt al een tijd geteisterd door schietpartijen. De laatste tijd was het minder geworden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties