LOL! Achterlijke klimaatgekken XR plakken hand HELEMAAL vast aan asfalt

Binnenlandfeb 03 , 18:31
Er gebeurt veel in de wereld waar we heel verdrietig van kunnen worden. Maar gelukkig zijn er ook events waar je hart van opbeurt. Kijk maar naar deze beelden van XR-klimaatgekken die zichzelf hebben vastgelijmd aan het asfalt... en daardoor opeens een levensgroot probleem hebben.
Stel je voor dat je zo onnozel bent om jezelf vast te lijmen aan het wegdek. Je denkt bij jezelf: 'Hoe meer lijm, hoe beter, dan krijgen ze me er namelijk niet meer af!' Helaas vergeet je op dat moment - dat je het Grote Plan maakt - dat dit betekent dat niet de politie, maar jij een groot probleem hebt. Je zult uiteindelijk toch van de weg moeten, als niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.
Wat er vervolgens gebeurt? Nou, dat zie je op deze beelden van XR-malloten in actie:
Ik weet hier wel een heel goede oplossing voor. De volgende keer gewoon zoutzuur inzetten. Dat brandt alles weg. Vervolgens kan het wegdek gerepareerd worden waar dat nodig is, en klaar.
Als dat de dames en heren van de politie iets te ver gaat kan er natuurlijk ook altijd gebruik worden gemaakt van kettingzagen of andere soorten snijmateriaal. Het is enigszins naar voor de XR'ers dat ze hun hand(en) kwijtraken, maar wie zich bewust brandt moet helaas ook op de blaren zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten