shutterstock 2360008751

Hart voor Den Haag heeft er genoeg van: Tijd om de klimaathooligans aan te pakken!

Binnenlandfeb 02, 12:00
Morgen is weer zover. Extinction Rebellion, die bende van zelfverklaarde klimaatredders, plant voor de 36e keer hun circus op de Utrechtsebaan in Den Haag. Maar Hart voor Den Haag staat op de bres. Richard de Mos roept op tot strengere maatregelen tegen deze zogenaamde demonstranten. "Je reinste ondermijning van de rechtstaat!" roept De Mos uit, en hij heeft groot gelijk.
De lakse houding van de gemeente en politie tegenover deze ongeoorloofde blokkades is onacceptabel. Demonstreren is een recht, ja, maar sinds wanneer is het recht om hardwerkende burgers het leven zuur te maken en de stad lam te leggen? Hart voor Den Haag heeft een tienpuntenplan klaarliggen dat maar één doel dient: orde op zaken stellen. Het is tijd dat de politie haar prioriteiten rechtzet en zich richt op echte problemen in plaats van klimaathooligans van de straat te tillen.
En wat te denken van het Openbaar Ministerie, dat weigert om deze wetsovertreders aan te pakken? De Mos verwoordt de frustratie perfect: "Al in mei vorig jaar klaagde de burgemeester dat 1500 aangehouden activisten niet vervolgd werden." En dan de uitspraak van de hoogste baas van het OM, die liever koffie en thee serveert aan deze wetsovertreders dan ze achter de tralies zet. Het is de wereld op zijn kop!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met ALLE kartelspelletjes. Het is tijd voor een Realistisch en Conservatief kabinet. Niet overmorgen. Niet volgende week. Maar VANDAAG. Denk jij. daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te pleiten voor een rechts kabinet dat ons land rédt!
Laten we duidelijk zijn: deze klimaatblokkades zijn niets minder dan een aanslag op de Nederlandse rechtstaat en de vrijheid van de gewone burger. Hart voor Den Haag staat als een van de weinige politieke partijen op voor wat juist is: het handhaven van de wet en het beschermen van de openbare orde. Het is hoog tijd dat de rest van de politiek en de handhavingsinstanties hun verantwoordelijkheid nemen en deze anarchie een halt toeroepen. Voor Hart voor Den Haag, en voor iedereen die genoeg heeft van deze klimaatkermis, is de maat vol. Aanpakken, die handel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten