LOL! Johan Derksen maakte comeback vanwege hypocriete Sigrid Kaag: "Smerige arrogante trut!"

Binnenlandmei 17 2022, 9:42
Johan Derksen heeft maandagavond uitgelegd dat hij terug is gekomen naar Vandaag Inside omdat hij knettergek werd van alle hypocriete op- en aanmerkingen van Deugers, en dan met name van Sigrid Kaag. Want toen die oreerde dat ze het goed vond dat Vandaag Inside verdween vond hij dat zó waanzinnig belachelijk... nou, toen moest hij eigenlijk wel een comeback maken.
Derksen begon met uit te leggen dat hij het verhaal over de kaarsaanranding niet verteld heeft "om mensen die geleden hebben onder seksueel misbruik" belachelijk te maken. Nee, het doel was om "al die brave Nederlanders die nooit wat op hun kerfstok hebben" duidelijk te maken dat dit je reinste onzin is.
Toen hij zag dat Talpa hem óók liet vallen begreep Derksen dat hij vogelvrij verklaard was. Dat was voor hem reden om ermee te stoppen. Maar wat er vervolgens gebeurde was een echte eye opener voor de man.
"Toen is me iets overkomen, ik wist niet dat het bestond," aldus Derksen. Hij kreeg plotseling namelijk honderden "stropdassen, fruitmanden, bossen bloemen, kaarten," en nog veel meer van zulks. Nadat hij dat zeg "kwam ik achter wat ik me eigenlijk nooit realiseerde: dat de samenleving die voor ons is véél groter is dan het groepje dat tegen ons is, alleen dat groepje dat tegen ons is maakt veel meer lawaai."

Derksen: arrogante Kaag bracht mij terug

"En toen heeft één mevrouw mij doen besluiten: 'Ik ga godverdomme weer er zitten.' En dat was die vreselijke arrogante mevrouw Kaag, die nergens van wist, die ons nog nooit gezien heeft. Die zei op tv: 'Het is goed dat hij weg is,' en toen zei ze iets heel lelijks." Veel mensen zijn daar aan voorbij gegaan, aldus Derksen, maar hij viel er echt over.
"Dat bedoelde ze heel lelijk. Toen zei ze: 'Ik heb vernomen dat dat programmaatje ontstaan is uit een voetbalprogramma. Ja, dan begrijp je wel hoe zoiets kan.' En dan denk ik, wat ben je toch een smerige arrogante trut!" aldus Derksen.
En ja, dat betekende dat hij juist meer dan ooit Vandaag Inside wilde maken; al was het maar puur om Kaag een hak te zetten.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
En zo zie je dat Kaag voor de duizendste keer precies het tegengestelde bereikt van wat ze voor ogen heeft. Want deze vrouw is zo ongelooflijk onsympathiek, ze is zo'n verschrikkelijk mens met zo'n verschrikkelijke uitstraling, dat als zij iets wil, ieder normaal mens precies het tegenoverstelde wil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten