Screenshot 2021 10 18 at 130640

Marion Koopmans slaat wéér alarm: er komt een serieus coronaprobleem aan!

Binnenlandokt 18 2021, 12:14
Het blijft maar doorgaan, aldus Marion Koopmans. Want ja, zegt deze hoge dame van de Covid-paniek nu, er komt in de winter vrijwel zeker weer een flinke coronagolf aan. Gek, aangezien meer dan 80% van de 12-plussers gevaccineerd is. Maar goed, dat geheel terzijde.
Marion Koopmans denkt dat de "kans aanzienlijk" is dat we in de winter weer een "serieus" coronaprobleem krijgen. Dat zei ze vandaag bij NPO Radio 1. En dit komt volgens haar voor een groot deel doordat er "inhaalbijeenkomsten" zullen komen en "inhaalfeesten." Dus bijeenkomsten en feesten die functioneren als "inhaal" omdat het vorig jaar niet kon. Nou weet ik niet hoeveel mensen zij kent die in plaats van 1 naar 2 kerstfeest gaan dit jaar "om vorig jaar goed te maken," maar blijkbaar denkt ze echt dat het zo werkt.
https://twitter.com/NPORadio1/status/1450036414989668353
Het gevolg daarvan is volgens Koopmans dat "we" weer moeten gaan "kiezen" tussen wat we wel en niet willen doen. Dus welke zorg "we" wel willen geven, en welke zorg niet. En vooral ook welke zorg moet worden afgeschaald ten faveure van Covidzorg.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En dan te bedenken dat het kabinet er letterlijk niets aan heeft gedaan om de zorg op te schalen. Gek he? Je zou bijna gaan denken dat het ze geen bal interesseert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten