-Michel Mulder- 'De verkeerde (klimaat-) psychologie'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'De verkeerde (klimaat-) psychologie'

Al jaren wordt er door de kabinetten Rutte bezuinigd op o.a. de geestelijke gezondheidszorg, en zijn psychologen en psychiaters meer en meer onzichtbaar in onze maatschappij....... behalve uiteraard op het vlak van de klimaatwaanzin, want daar hebben we nu zelfs klimaatpsychologen (voor de weldenkenden onder ons, klimaatkwakzalvers) voor.

Twee van deze fantasten, ontsproten uit de waanzin van klimaatpsycho's als Timmerfrans, zijn Sara Wortelboer en Sara Helmink - what's in a first name - die pleiten voor rouwachtige benamingen als 'we het hebben over onze ouderwets Hollandse zomers.'

Volgens de SS - Sara en Sara - der klimaatdictatuur geeft het geen pas meer om in berichtgeving en krantenkoppen te spreken over 'mooie' en 'tropische' temperaturen, uiteraard vergezeld van foto's van prachtige stranden en terrassen vol vrolijke mensen. Nee, SS wil slechts nog rampbenamingen als het gaat om ons mooie zomerweer, vergezeld van foto's uit de Sahel met daarop wegterende karkassen van mens en dier.

Dat het geschetste Sahel-beeld niet echt bevorderlijk is voor onze - tegenwoordig toch al vaak weemoedige - gemoedstoestand zal de SchutzStaffel van de klimaatideologie uiteraard aan de klimaatgevoelige aars oxideren. Ja, zelfs het laatste beetje levensvreugde in de mens moet kapotgemaakt worden.

Sara en Sara - het equivalent van Dumb and dumber - laten echter, uiteraard onopgemerkt, 'ruimte' voor een weerwoord, want Lloyd en Harry geven aan: 'we moeten dingen benoemen zoals ze zijn.'

Wel beste Sara in tweevoud, here we go:

Jullie zijn - naar mijn bescheiden mening - achterlijker dan een staldeur die incognito voor een voordeur wil doorgaan. Want dat klimaatgezeik, en jullie Lurch-achtige kijk op een normale Nederlandse zomerdag, begint steeds meer mensen de strot uit te komen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Mijn tip voor jullie is daarom, verhuis naar Nova Zembla waar jullie kille persoonlijkheid het 'smelten' van de ijskappen tegen kan gaan. En - wie weet! - misschien is er ergens een verdwaalde walrus, die wél op een psychologische 'peptalk' van een paar groengetinte paddosnuivers ligt te wachten.

Lees meer over:
Klimaatverandering Wetenschap SS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties