Nederlaag voor de medische apartheid aanhangers: KLM mag nieuwe piloten niet vragen of ze gevaccineerd zijn tegen Covid19

Nederlaag voor de medische apartheid aanhangers: KLM mag nieuwe piloten niet vragen of ze gevaccineerd zijn tegen Covid19

De rechter heeft uitspraak gedaan in de zaak tussen de KLM en Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV). Het gerechtshof deed uitspraak over de rechtsvraag of KLM aan nieuwe piloten mag vragen of ze gevaccineerd zijn tegen Covid19. Elke uitspraak zal een precedent (rechtgevolg) schepen voor iedere beroepsgroep.

Pijnlijke dag vandaag voor alle totalitaire angsthazen die mensen zonder Covidvaccinaties willen uitsluiten in de samenleving. De rechter heeft besloten dat KLM niet aan nieuwe piloten mag vragen of ze gevaccineerd zijn tegen Covid19. De rechter heeft geoordeeld dat de operationele noodzaak voor een dergelijk besluit ontbrak.

VNV wilde van de rechter weten of KLM de regels overtreedt nu het alleen nog maar gevaccineerd vliegend personeel aanneemt. Bizarre richtlijn natuurlijk van de KLM we weten inmiddels dat het vaccin momenteel een werkingsduur heeft van vier weken. Wat ook bijzonder is dat de KLM deze eis helemaal niet stelde voor andere vaccinaties voor de Coronatijd. KLM was van mening dat ze met de vaccinatie-eis voor nieuw personeel geen regels overtreedt. Van discriminatie is hiermee geen sprake van. De rechter dacht hier anders over en stelde de KLM in het ongelijk. De VNV is verheugd met het vonnis van het Amsterdams gerechtshof. De VNV vindt net als de overheid dat vaccineren belangrijk is, maar dat vaccinatieplicht door de werkgever niet mag worden opgelegd.

Deze uitspraak heeft een precedentwerking voor andere beroepsgroepen. Dit vonnis zegt dat de werkgevers niet aan hun werknemers mogen vragen of ze gevaccineerd zijn. Dit is een heugelijke dag voor de strijders tegen medische apartheid. Deze groep vindt dat vaccineren een vrije keuze is voor elk individu.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties