shutterstock 1046584516

Nederland afglijdend naar armoedig tweede wereldland: Elektriciteitsnet overbelast

Binnenlandjun 14 2023, 10:00
Het nieuws dat het elektriciteitsnet in Overijssel overbelast is en nieuwe klanten geen aansluiting meer kunnen krijgen, is wederom een teken dat Nederland steeds verder afglijdt naar een armoedig tweede wereldland. Het is een schandalige vertoning dat een welvarend land als het onze niet eens in staat is om de basisinfrastructuur adequaat te onderhouden en uit te breiden.
Terwijl de rest van de wereld vooruitgang boekt op het gebied van technologie en duurzaamheid, blijft Nederland steken in een eindeloze bureaucratie en een gebrek aan visie. Het is tekenend dat de overgang naar hernieuwbare energie en de elektrificatie van bedrijfsprocessen zorgen voor een overbelasting van het elektriciteitsnet. In plaats van voorop te lopen in deze ontwikkelingen, lopen we hopeloos achter de feiten aan.
Deze situatie is het resultaat van jarenlang falend beleid en een gebrek aan investeringen in essentiële infrastructuur. Onder het bewind van Mark Rutte (VVD) en zijn kabinetten zijn we afgegleden naar een land waar de basisvoorzieningen niet meer kunnen worden gegarandeerd. Nederland verdient beter dan dit. We zouden een welvarend, vooruitstrevend land moeten zijn, maar in plaats daarvan worden we geconfronteerd met wachtlijsten en een gebrek aan capaciteit.
Het is ronduit beschamend dat bedrijven die willen groeien of innoveren geen nieuwe aansluiting kunnen krijgen op het elektriciteitsnet. Dit belemmert niet alleen hun ontwikkeling, maar heeft ook gevolgen voor de economie als geheel. Waar andere landen investeren in hun infrastructuur om economische groei te stimuleren, worden wij geconfronteerd met trage vergunningsprocedures en personeelstekorten.
Het is duidelijk dat er dringend actie moet worden ondernomen. De overheid moet de verantwoordelijkheid nemen en investeren in de uitbreiding en modernisering van het elektriciteitsnet. Daarnaast moeten de procedures vereenvoudigd worden, zodat vergunningen sneller kunnen worden afgegeven. We kunnen het ons niet langer veroorloven om achter te blijven en de kansen op economische groei en duurzaamheid te verspelen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is tijd dat we wakker worden en ons realiseren dat we op een gevaarlijk pad zijn beland. Nederland mag niet afglijden naar een armoedig tweede wereldland waar de basisvoorzieningen niet op orde zijn. We moeten de politieke leiders ter verantwoording roepen en eisen dat er actie wordt ondernomen. Onze toekomst en die van komende generaties staan op het spel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten