23076665704 7c8bcb8688 c

Nederland officieel tweede wereldland na sluiten Ketheltunnel vanwege ziekmeldingen

Binnenlandmei 16 2022, 13:00
Wat is Nederland in 12 jaar Rutte erop achteruit gegaan. Alles is duurder geworden, meer regelgeving en een grote overheid. Sinds vandaag kunnen we Nederland ook gerust een tweede wereldland noemen na het sluiten van de Ketheltunnel op de A4 vanwege ziekmeldingen.
De Ketheltunnel bij Rotterdam moest wegens personeelstekort vanochtend gesloten worden. Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers noemt de sluiting in het AD ‘erg vervelend voor weggebruikers’. ,,Dit is een uitzonderlijke situatie.” Nee Harbers dit een grote overheidsfaal! Je bent het lachertje van Europa. Dat laconieke gedrag begint ons de keel uit te hangen.
Vanochtend waren er twee personeelsleden ziek die ingeroosterd zijn om toezicht te houden, daardoor kon de tunnel niet bemand worden. Dit klinkt toch als een Belgenmop!? Het is helaas geen grap. ,,Ik heb hierover contact met Rijkswaterstaat. Het betreft hier geen structureel tekort aan personeel. Voor dit werk is specifieke kennis nodig en veiligheid staat voorop. Wel vraag ik Rijkswaterstaat de gevolgen van ziekmeldingen voor de weggebruiker zoveel mogelijk te beperken, mocht een dergelijke situatie zich nog eens voordoen”, bevestigd minister Mark Harbers (VVD). Een goed verstaander begrijpt dat deze situaties vaker gaan voorkomen omdat de overheid haar zaken niet op orde heeft. Dit belooft nog wat voor de toekomst.
Een tweede wereldland is een land dat behoort tot de geïndustrialiseerde en communistische landen. De term tweede wereld wordt vooral gebruikt voor landen die al redelijk ver ontwikkeld zijn, maar nog niet op het niveau van de "eerste wereld" zijn. Door je als regering je oren te laten hangen naar supranationale organisaties zoals de EU, VN en het WEF wordt je dus een tweede wereldland. Arm, veel regelgeving met een chaotische grote overheid die het leven uitstippelt voor de Nederlander dat wordt onze toekomst als de globalisten winnen. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten