Transgender in Charleroi mishandeld vanwege beledigen islam

Transgender in Charleroi mishandeld vanwege beledigen islam

Je mening geven over de islam blijft in het vrije westen tegenwoordig niet zonder gevolgen. Islamisten hebben het op je voorzien als je de islam durft te bekritiseren. Dit overkwam de transgender Laura in Charleroi in België.

In dit schokkende filmpje is te zien hoe de transgender Laura wordt mishandeld op klaarlichte dag. Transgender zijn en de islam bekritiseren kan natuurlijk niet bij islamisten. Een transgender staat gelijk aan een varken, die zijn haram en moeten dus dood van islamisten. En dan nog een kritische mening te durven hebben over de islam vraagt natuurlijk om kopschopgedrag. Verdraagzaamheid kennen deze islamisten niet daarom hoort deze groep ook niet in Europa thuis.

Afgelopen februari heeft Laura voor flinke opschudding gezorgd door op social media de islam te bekritiseren. Sindsdien wordt ze mentaal en fysiek lastiggevallen. Laura is bekend geworden door het beledigen van de islam, de Koran en de profeet. Ze heeft daar haar excuses voor aangeboden. Dit heeft geen baat gehad omdat ze in februari al mishandeld werd. Toen kwam Laura er nog vanaf met en paar blauwe plekken boven haar linker wenkbrauw. Ze is er destijds goed van afgekomen omdat ze een wapenstok bij zich had om zich mee te verdedigen. Dat heeft nu geen effect gehad omdat ze nu geen mogelijkheid had om het te gebruiken.

Laura wordt niet als enige lastiggevallen. In haar verontschuldigingsvideo zegt ze daarover: "Je begon mijn familieleden lastig te vallen. Je ging zelfs zo ver dat je mijn moeder tot zelfmoord dreef. Serieus? Zij die niets met dit verhaal te maken heeft. Is dit uw religie van vrede, welwillendheid en liefde? Mensen tot zelfmoord aanzetten? Het lijkt me dat zelfmoord verboden is in de islam, toch?"

Zolang de politiek intolerantie niet durft aan te pakken blijven deze excessen plaatsvinden. Islamisten moeten goed begrijpen dat het vrije woord in het westen heilig is. Zo niet rot dan op naar de streng islamitische wereld waar ze geen tolerantie en vrijheid kennen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties