Screen Shot 2022 07 29 at 171805

Ophef rond Ongehoord Nieuws-presentatrice Raisa Blommestijn en haar uitspraken over zonnebrand

Binnenlandjul 03 2023, 9:35
Ongehoord Nieuws-presentatrice Raisa Blommestijn heeft haar pijlen gericht op zonnebrand. Blommestijn beweert dat zonnebrandolie het nieuwe Covid-19 vaccin is en dat twijfelen aan de werking ervan publiekelijke schande en verantwoordelijkheid voor de ziekte van anderen met zich meebrengt. In 2012 schreef DDS er al over zonnebrand beschermt niet alleen tegen de zon maar veelvuldig gebruik van zonnebrand kan huidkanker veroorzaken. Dus zo raar is de boodschap van Blommestijn niet. 

Zonnebrand is het nieuwe covid-19 vaccin: als je het niet gebruikt of je waagt te twijfelen aan de werking ervan word je publiekelijk te schande gemaakt en ben je verantwoordelijk voor de ziekte van anderen. Zelf nadenken en keuzes maken zijn het ultieme kwaad in de huidige tijd.

1.3K
Reply
De tweet van Blommestijn heeft de nodige opschudding veroorzaakt, waarbij velen zich afvragen hoe een nieuws-presentatrice dergelijke controversiële standpunten kan innemen. De vergelijking tussen zonnebrandolie en het Covid-19 vaccin daar zit een kern van waarheid in. Veelvuldig gebruik van het covidvaccin kan de nodige bijwerkingen veroorzaken waaronder waarschijnlijk kanker. Het aantal kankergevallen is na de vaccinaties toegenomen. Helaas werkt het kabinet onderzoek naar de bijwerkingen van coronavaccinaties tegen. Het lijkt in de doofpot te moeten verdwijnen.
Wetenschappers van de Missouri University meldde in 2012 dat het ingrediënt 'zinkoxide' een chemische reactie veroorzaakt zodra dit aan de zon wordt blootgesteld. En die reactie zorgt ervoor dat er onstabiele moleculen, vrije radicalen genoemd, vrijkomen. 'Zinkoxide kan vrije radicalen laten vrijkomen als het in aanraking komt met UV-stralen', bevestigt onderzoeksleider dr. Yinfa Ma. 'Daardoor kunnen cellen worden beschadigd, maar ook het DNA in die cellen kan worden aangetast. En dat verhoogt het risico op huidkanker.' Bovendien geldt: hoe langer de zinkoxide blootgesteld wordt aan de zon, hoe hoger de kans is op mogelijke schade.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Haar uitspraak benadrukt dat we kritisch moeten blijven, vragen moeten stellen en onze eigen beslissingen moeten nemen op basis van de beschikbare informatie. Het is belangrijk om te erkennen dat het standpunt van Blommestijn niet inhoudt dat we zonnebrandolie moeten verwerpen of de gevaren van blootstelling aan de zon moeten negeren. Ze moedigt ons juist aan om zelf te blijven nadenken. Het gebruik van zonnebrand alleen beschermt niet alleen tegen de zon toch zal je af en toe in de schaduw moeten gaan liggen om je huid te beschermen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten