geert wilders pvv 9o1a6680

PVV-leider Geert Wilders woest na nieuws over misbruik van 12-jarige jongen door Asielzoeker: "Het kabinet en veel rechters in dit land zijn knettergek!"

Binnenlandmei 14 2023, 14:30
Een 29-jarige medebewoner van een asielzoekerscentrum in Hoogeveen heeft zich vergrepen aan een 12-jarige jongen. De man heeft het kind seksueel misbruikt door hem te kussen, aan hem te likken en hem zijn geslachtsdeel te laten zien. De man heeft tijdens de rechtszaak ontkend dat hij ontucht heeft gepleegd bij het kind. Maar de rechtbank in Assen heeft gelukkig het verhaal van het slachtoffer als betrouwbaar bestempeld.
De jonge asielzoeker heeft consistent, authentiek en gedetailleerd verklaard over wat er is gebeurd. Daarnaast is er voldoende steunbewijs uit andere bronnen, zoals de persoon die aangifte heeft gedaan en de DNA-sporen van de verdachte op het lichaam van het slachtoffer. Het feit dat de dader zich heeft vergrepen aan een minderjarige jongen is simpelweg schokkend te noemen. Het is dan ook volkomen terecht dat de rechtbank hem zwaar aanrekent dat het zedenincident een grote negatieve impact heeft gehad op de psychische gesteldheid van het slachtoffer.
De man is veroordeeld tot 180 uur werkstraf en een half jaar voorwaardelijke celstraf als stok achter de deur. Dit is een schandalig lage straf voor een daad die zo verwoestend is geweest voor het slachtoffer. Het is de vraag of dit soort lage straffen de daders wel voldoende afschrikken om dergelijke gruweldaden te plegen.
De verdachte moet ook nog eens 1000 euro schadevergoeding betalen aan het slachtoffer. De overheid moet maatregelen nemen om dergelijke misdrijven te voorkomen en daders op een passende manier te straffen. Ook Geert Wilders trekt die conclusie en laat via Twitter weten dat de dader “slechts 180 uur taakstraf” heeft gekregen. “Het kabinet en veel rechters in dit land zijn knettergek!”
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten