9466177234 fd88b16ee3 c

Richard de Mos: Bij de renovatie van het Binnenhof laat het Haagse stadsbestuur zich piepelen

Binnenlanddec 14 2022, 10:00
Het Haagse stadsbestuur krijgt flinke kritiek van politicus Richard de Mos. De Mos vindt dat het stadsbestuur zich laat piepelen door het Rijksvastgoedbedrijf en dat er geen compensatie wordt gegeven voor de gevolgen van de renovatie van het Binnenhof.

Dit stadsbestuur laat zich piepelen door het Rijksvastgoedbedrijf. Nada nul compensatie voor een gesloten Binnenhof dat wordt gerenoveerd, voor een binnenstad dat is veranderd in een bouwput. In plaats de door Hart voor Den Haag geregelde Efteling, helemaal niks!

Image
15
Reply
"Nada nul compensatie voor een gesloten Binnenhof dat wordt gerenoveerd, voor een binnenstad die is veranderd in een bouwput. In plaats van de door Hart voor Den Haag geregelde Efteling, helemaal niks!", zegt De Mos.
De renovatie van het Binnenhof heeft tot grote problemen geleid in de binnenstad van Den Haag. De wegen zijn afgesloten en de winkels en restaurants lijden onder de gevolgen. Daarom groeit de onvrede in Den Haag nu de bereikbaarheid van het centrum van Den Haag slecht is door de renovatie van het Binnenhof. Veel ondernemers klagen steen en been door de misgelopen inkomsten. Volgens De Mos had het stadsbestuur beter moeten onderhandelen met het Rijksvastgoedbedrijf over compensatie voor de stad en de Haagse bevolking. De renovatie gaat in totaal vijf jaar duren.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
"Het is onacceptabel dat het stadsbestuur zich laat piepelen door het Rijksvastgoedbedrijf. De stad verdient beter dan dit", aldus De Mos. Hij roept het stadsbestuur op om actie te ondernemen en te zorgen voor een oplossing voor de geleden schade. Als je geen heldere afspraken maakt met de Rijksoverheid dan vis je achter het net. Daar zijn de Haagse burgers dan de dupe van.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten