screen shot 2022 09 11 at 15

Schaamteloos! Een man wint 'Miss Nederland'

Binnenlandjul 11 2023, 20:30
Rikkie Kollé is geboren als een man. Hij heeft dus mannelijke chromosomen, geen eierstokken, en wordt nooit ongesteld. Toch is deze vent onlangs gekozen tot "Miss Nederland." Daarbij heeft hij een horde vrouwen verslagen die a) vrouw zijn en b) er significant beter uitzien dan hij. Want Deugen.
In het AFAS Theater in Leusden werd Kollé zaterdag gekroond tot Miss Nederland. Het was een hilarische actie van de Deugbrigades. Want niet alleen is Kollé een man die zich heeft laten ombouwen tot vrouw, maar hij is ook nog eens lelijk. Kijk maar:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het echte zieke van deze nepoverwinning is dat zelfs rechtse media Kollé "zij" en "haar" noemen. Lees dit artikel maar op de website NieuwRechts, een initiatief van een marketingbedrijf dat denkt op deze manier geld te kunnen verdienen door zichzelf als rechts te presenteren.

Woedende vrouwen

Logischerwijs zijn er veel boze reacties op deze gekkigheid van échte vrouwen. Ongehoord Nederland! presentatrice Raisa Blommestijn is heel duidelijk.
"Benoemen dat vrouwen alleen personen zijn van het vrouwelijk geslacht (XX-chromosomen) is kennelijk haat," vat zij de visie van Deug-gekkies samen. "Waanzin. Ik laat m'n rechten, identiteit, veiligheid en kans op winst in sport/miss-verkiezingen etc. niet afpakken door als vrouw verklede mannen."
Natuurlijk zijn er ook klachten van progressieve 'vrouwen' die roepen dat de reacties hartstikke vervelend zijn. Liane den Haan, bijvoorbeeld, die binnenkort uit de Tweede Kamer geknikkerd wordt doet huiliehuilie. Zij feliciteert Rick met zijn winst en vindt het maar vervelend dat er kritiek is op deze overduidelijke nepzege van de imitatie-vrouw:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Maar gewone, weldenkende, normale, rationele vrouwen zijn natuurlijk minder blij met deze doorgestoken transkaart. Rick heeft gewonnen omdat hij een 'trans vrouw' is: een man die zegt vrouw te zijn, die allerlei behandelingen heeft ondergaan om vrouw te 'worden,' maar die feitelijk natuurlijk gewoon nog steeds een imitatievrouw is.
De enige vraag is: mogen we dat nog wel zeggen in Nederland of is het een misdaad om het op te nemen voor échte vrouwen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten