frans timmermans 2022

Belangrijker dan ooit: Kom in verzet tegen Frans Timmermans!

Politiekjul 11 2023, 20:53
De media berichten dat Frans Timmermans weleens de premierskandidaat kan worden voor GroenLinks en PvdA. Dit betekent dat deze man binnenkort ons land in het stikstofverderf kan gooien.
Daarom is het belangrijker dan ooit dat weldenkend Nederland zich massaal verzet tegen zijn gestoorde Green Deal-plannen.
Hoe? Heel simpel. Onze vrienden van Civitas Christiana zijn een petitie gestart om te ageren tegen die zieken plannen. Als weldenkende Nederlander moet je die petitie nu tekenen. 
Waarom?
Simpel.
Zodat Timmermans en zijn geschifte klimaatgekkies begrijpen dat gewone Nederlanders niet meegaan in dit gestoorde verhaal.
Dus: teken de petitie tegen de knettergekke, doorgedraaide, gestoorde klimaatplannen van Frans Timmermans vandaag nog. Kom in verzet en maak duidelijk aan Den Haag én Brussel dat we dit soort gekkigheid niet tolereren in ons land. Als ze dit soort gekkigheid aan ons op willen leggen, dan moeten ze het echt door onze strot duwen, zonder onze medewerking.
De plannen van Frans Timmermans zijn desastreus voor ons land. Boeren worden kapotgemaakt. Onze hele manier van leven wordt op zijn kop gezet. Als deze man zijn zin krijgt is ons land ten dode opgeschreven. Dan is het gewoon game over. Einde oefening.
Daarom is het van het grootste belang dat Nederlanders zich massaal uitspreken tegen zijn zogenaamde Green Deal. Vandaag nog. Teken de petitie en zorg ervoor dat a) Timmermans' gestoorde plannen geen werkelijkheid worden én hij zo beschadigd wordt dat hij het premierschap op zijn buik kan schrijven.
Alvast bedankt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten