sophie hermans vvd 9o1a6708jpg

Sophie Hermans wil niet lijsttrekker worden van de VVD

Politiekjul 11 2023, 20:56
Brekend nieuws voor alle mensen die om wat voor gestoorde reden dan ook dachten dat Sophie Hermans nog wel VVD-lijsttrekker wilde worden: daar ziet ze vanaf. Mevrouw vindt dat die functie beter toekomt aan een ander. Dus aan Vincent Karremans of Dilan Yesilgöz. Wat een schok!
Hermans is de voormalige tassendraagster van Mark Rutte. Ze kan werkelijk helemaal niets. Elke keer dat er een fel debat is in de Tweede Kamer zet ze zichzelf én haar partij ontzettend voor gek. Niet zo gek, want mevrouw is volstrekt incompetent. Ze is alleen maar 'fractieleider' omdat ze de beste tassendraagster is die Rutte ooit gehad heeft. Niet omdat ze daadwerkelijk het één en ander begrijpt van het politieke spel.
Afijn. Vanavond laat Hermans weten dat ze - niet schrikken! - niet van zins is om Ruttes opvolger te worden als VVD-leider en/of premier.
Of ik lijsttrekker van de VVD wil worden? Die vraag is mij een aantal keer gesteld. Ik wil daar nu helderheid over geven. Die ambitie heb ik niet," aldus de hilarische dame op Twitter.
Nou Sophie, daar kunnen we alleen maar op antwoorden: "He, wat jammer!" Want als iemand in staat was geweest de VVD totaal te slopen als lijsttrekker dan was het Sophie Hermans.
Dat gezegd hebbende hoeven we niet te vrezen. Het heeft er namelijk alle schijn van dat Dilan Yesilgöz de nieuwe VVD-lijsttrekker wordt (of Vincent Karremans, de VVD'er uit Rotterdam die verder niemand kent).
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De nominatie van Yesilgöz zou hilarisch zijn. Maar de arrogantie van Hermans, die denkt dat er blijkbaar mensen zijn die serieus dachten dat zij mogelijk lijsttrekker kan worden, is zo mogelijk nóg vermakelijker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten