Shashi Roopram klapt over omroep Ongehoord Nederland uit de school. Het partijkartel gniffelt

Shashi Roopram klapt over omroep Ongehoord Nederland uit de school. Het partijkartel gniffelt

Waar het partijkartel, het grijze midden, erg goed in is om de gelederen gesloten te houden zijn wij daar op rechts een stuk minder goed in. Het domste is dan om de vuile was buiten te hangen. In het openbaar kritiek spuien op rechtse politieke partijen of andere rechtse initiatieven daarmee speel je het partijkartel mee in de kaart. Shashi Roopram (Up!Network) vond het nodig om helemaal leeg te lopen over ''slechte'' functioneren van omroep Ongehoord Nederland.

Shashi Roopram heeft heel veel kritiek op Ongehoord Nederland (ON). ON overschrijdt volgens hem veel journalistieke codes. Journalistieke codes zijn ongeschreven regels en ieder medium heeft het recht om zich zo te uiten dat het best bij zijn doelgroep past. Roopram vindt de invloed van omroepbaas Arnold Karskens ongezond groot. Ook zegt hij dat er veel verdeeldheid heerst binnen de redactie van ON. Roopram vindt ON "journalistieke bagger" en hij stelt dat de omroep het "verpest" voor andere rechtse initiatieven bij de NPO. De laatste opmerking van Roopram laat zien dat hij nog niet wakker is. Bij de NPO is er überhaupt geen plaats voor het rechtse geluid. Als je dit nog steeds gelooft dan leef je echt onder een steen.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Onze columnist Paul Cliteur heeft helemaal gelijk waar hij stelt wanneer je het beter denkt te weten richt dan je eigen omroep op. De beste stuurlui staan immers aan wal. Het is natuurlijk oliedom om de linkse NPO deze munitie op een presenteerblad aan te bieden. De kritiek dat Ongehoord Nederland vooringenomen is, is natuurlijk een lachwekkend argument als je ook de actualiteitenprogramma's van de andere omroepen bekijkt. De vooringenomenheid druipt er namelijk vanaf. En dan piepen omdat er een tegengeluid komt? Shashi Roopram zorgt juist met zijn kritiek dat elk rechts initiatief bij voorbaat wordt ingekapseld door het mediakartel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties