a3dcd3a2 19ef d666 9cb2 ca2abbabb56f

Steun de vrijheid van meningsuiting - Word donateur van De Dagelijkse Standaard en krijg exclusieve toegang

Binnenlandmrt 27 2023, 16:00
Beste lezer,
Er is nog nooit een belangrijker moment geweest om de vrijheid van meningsuiting en onafhankelijke journalistiek te steunen. Bij De Dagelijkse Standaard hebben we uw hulp nodig om deze waarden te blijven verdedigen. Door boycots en tegenwerking van Big Tech lopen onze advertentie-inkomsten sterk terug. Uw steun is cruciaal om ons werk voort te zetten.
Om u te bedanken voor uw bijdrage, krijgt u natuurlijk ook iets van ons cadeau.* Als donateur ontvangt u vanaf vandaag een dagelijkse nieuwsbrief met artikelen die de Big Tech-censuur hebben getrotseerd, en een twee-wekelijkse podcast die dieper ingaat op belangrijke onderwerpen. Deze exclusieve content is onze manier om u te bedanken voor uw steun en om u toegang te geven tot informatie die u nergens anders vindt.
Waarom zou u overwegen om De Dagelijkse Standaard financieel te steunen? Hier zijn een paar redenen:
  1. Bescherm de vrijheid van meningsuiting: De Dagelijkse Standaard staat voor onafhankelijke en kritische journalistiek. Uw steun helpt ons om de censuur te bestrijden en zorgt ervoor dat diverse stemmen gehoord blijven.
  2. Krijg toegang tot exclusieve content: Als donateur krijgt u toegang tot artikelen en podcasts die speciaal voor onze trouwe achterban zijn gemaakt. Dit is content die niet op onze reguliere website verschijnt vanwege Big Tech-censuur.
  3. Versterk onze onafhankelijkheid: Uw bijdrage helpt ons om minder afhankelijk te zijn van advertentie-inkomsten, zodat we ons kunnen blijven richten op het brengen van eerlijke en ongefilterde informatie.
De komende tijd zullen we meer dan ooit te maken krijgen met uitdagingen en bedreigingen voor de vrijheid van meningsuiting. Uw steun stelt ons in staat om deze uitdagingen het hoofd te bieden en onze missie voort te zetten.
Draag vandaag nog bij aan De Dagelijkse Standaard en word deel van onze groeiende gemeenschap van donateurs die opkomen voor de vrijheid van meningsuiting. Help ons het verschil te maken en steun ons vandaag nog.
Alvast hartelijk bedankt voor uw steun,
De Dagelijkse Standaard
* mensen die een al abonnee zijn krijgen dit natuurlijk ook vanaf vandaag, wat ook geldt voor mensen die eenmalig 25 euro of meer doneren/gedoneerd hebben
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten