schermafbeelding 2024 03 18 120646

TOTALITAIR GESTOORD VANDALISME! Ministerie van Buitenlandse Zaken besmeurd met rode verf

Binnenlandmrt 18 , 16:00
Nederland is vanochtend wakker geschud door een nieuw dieptepunt in politiek activisme. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, besmeurd met rode verf, staat nu symbool voor de nieuwste daad van anarchistische chaos die onze straten regeert. Als je de antisemitische- of de klimaathysterische agenda nastreeft dan wordt je geen strobreed in de weg gelegd.  
Deze daad van beschadiging is niet alleen een fysieke aanslag op een gebouw; het is een frontale aanval op het gezicht van de Nederlandse diplomatie en rechtvaardigheid. Al moet je je wel afvragen wat daar nog van over is met al die pro-Palestina ambtenaren op het ministerie. VVD'er Ruben Brekelmans verwoordt de verontwaardiging die velen van ons voelen: "Wanneer gaan deze activisten zich eindelijk realiseren dat dit intimiderende en verfoeilijke vandalisme alleen maar averechts werkt?" Een retorische vraag, natuurlijk, want het antwoord is zo duidelijk als glas: nooit. Dit tuig moet met geweld hun zin doordrijven.
Waarom zouden ze? In een land waar de lokale autoriteiten op 10 maart antisemitische betogingen door de vingers zagen bij de opening van het Nationaal Holocaust Museum, hebben deze zogenaamde 'activisten' vrij spel gekregen. Een vrijbrief om te doen en laten wat ze willen, zonder gevolgen, zonder repercussies. De boodschap is luid en duidelijk: Nederland capituleert voor extremisme, onder het mom van vrijheid van meningsuiting.
Het is een nationale schande. Een trieste reflectie op de staat van ons land, waar radicale elementen vrijuit onze gemeenschappelijke waarden mogen ondermijnen. Wat volgt? Een ministerie in brand voor 'de goede zaak'? Het is tijd dat de overheid haar ruggengraat terugvindt en een einde maakt aan deze waanzin. Geen excuses meer, geen zwakke rechtvaardigingen. Het is tijd voor actie, tijd om te laten zien dat Nederland staat voor meer dan toegeeflijkheid tegenover de tirannie van het minderheidsactivisme.
Bij DDS zijn we KLAAR met de politieke correctheid én met Woke. Wij staan pal voor ONZE vrijheid en voor ONZE cultuur. Maar dit betekent dat we JOUW STEUN nodig hebben om te overleven, want het kartel wil ons op alle mogelijke manieren slopen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor ons land, voor onze waarden, voor onze cultuur, én tégen Woke en geïmporteerde gekkigheid!
Dit moet een keerpunt zijn. Een moment waarop wij, als samenleving, zeggen: tot hier en niet verder. Wij mogen niet buigen voor de druk van extremisten die onze samenleving willen ontwrichten met hun verachtelijke daden van 'protest'. Laat dit een wake-up call zijn voor de politiek en de samenleving. Onze tolerantie voor intolerantie moet eindigen. Nooit meer is nu!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten