Tradities in gevaar door linkse ideeën van ex-hoofdredacteur De Telegraaf: Jan Roos vecht terug

Tradities in gevaar door linkse ideeën van ex-hoofdredacteur De Telegraaf: Jan Roos vecht terug

Jan Roos in zijn shoutout naar Zihni Özdil. Bron: Screenshot ShoutOut.vip.

Jan Roos heeft op Twitter goed uitgehaald naar Sjuul Paradijs, de voormalige hoofdredacteur van De Telegraaf. De reden dat Roos boos is op Paradijs, is omdat die pleit voor een totaal vuurwerkverbod in Nederland... en daarbij positief verwijst naar de afschaffing van Zwarte Piet. Dat zijn dus twéé oernederlandse tradities die de zogenaamde rechtse hoofdredacteur in de prullenbak gooit. Met een glimlach op het gezicht.

Paradijs beweert dat het afschaffen van Zwarte Piet als een goed voorbeeld dient van hoe het ook met vuurwerk kan worden aangepakt. "Mijn stelling is dat er een 100% VERKOOPVERBOD op consumentenvuurwerk moet komen in Nederland", aldus Paradijs. "Als je de Oud&Nieuw ellende als traditie ziet, bouw dan een nieuwe traditie. Minder gevaarlijk en met minder geweld. Met Zwarte Piet lukt het ook!"

Het is walgelijk om te zien hoe Paradijs zich hard maakt voor deze linkse hobby's. Het afschaffen van Zwarte Piet en het vuurwerkverbod zijn beiden zaken die alleen maar gesteund worden door de linkse elite en hun Woke-Deugkneusjes van radicaal-linkse groepjes.

Werkelijk schandelijk dat Paradijs, ooit hoofdredacteur van de enige "rechtse" krant van Nederland, zich zo hard maakt voor deze linkse ideeën. Gelukkig denkt Jan Roos er net zo over, zo blijkt uit zijn tweet waarin hij ironisch opmerkt: "Ooit hoofdredacteur van de enige 'rechtse' krant van Nederland."

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is duidelijk dat Paradijs geen begrip heeft voor de tradities en waarden van ons land. Het afschaffen van Zwarte Piet en het vuurwerkverbod zullen alleen maar leiden tot een verdere verwateren van onze cultuur en waarden. Natuurlijk is dat precies het grote doel van de elites - en de Deugkneuzen. Want hoe meer ontworteld wij zijn, des te gemakkelijker het voor ze is om hun eigen macht te vergroten.

Volg ons op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties