DDS Android

BREEK! Download de DDS App nu voor ANDROID in Google Play!

Binnenlandapr 22 2022, 9:36
Geweldig nieuws voor alle DDS-lezers die gebruik maken van een Android-toestel! Het is zover! Google Play heeft de gloednieuwe De Dagelijkse Standaard App goedgekeurd. Je kunt de app nú downloaden. Doe dat en lees DDS als nooit tevoren!
Twee dagen geleden konden wij trots berichten dat de AppStore van Apple de gloednieuwe app van De Dagelijkse Standaard (DDS) had goedgekeurd. Het gevolg was enorm. Woensdag schoten we meteen de top tien in en toen zelfs de top 3. Op de tweede dag gingen we terug naar plek 4, en daar staan we ook nu nog: boven het AD, boven de NOS, boven ... nou ja, eigenlijk gewoon boven ze allemaal! (Allen Nextdoor, Reddit en Twitter staan boven ons). Dat zijn dus drie dagen waarop we domineren in de AppStore. Fan-tas-tisch!
Geweldig, maar we kregen al meteen vragen over de Android-versie van de app. Want waar was die?
Nou, vandaag heb ik geweldig nieuws: de DDS app staat nu óók live in Google Play. Dus download de app daar gratis en voor niets en blijf de hele dag op de hoogte van het laatste rechtse nieuws en de meest spraakmakende opinies.
Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterrenrecensie achter alsjeblieft. Dat is van groot belang voor het succes van de app. Dank!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten