BREEK! Download de DDS App nu voor ANDROID in Google Play!

BREEK! Download de DDS App nu voor ANDROID in Google Play!

Geweldig nieuws voor alle DDS-lezers die gebruik maken van een Android-toestel! Het is zover! Google Play heeft de gloednieuwe De Dagelijkse Standaard App goedgekeurd. Je kunt de appdownloaden. Doe dat en lees DDS als nooit tevoren!

Twee dagen geleden konden wij trots berichten dat de AppStore van Apple de gloednieuwe app van De Dagelijkse Standaard (DDS) had goedgekeurd. Het gevolg was enorm. Woensdag schoten we meteen de top tien in en toen zelfs de top 3. Op de tweede dag gingen we terug naar plek 4, en daar staan we ook nu nog: boven het AD, boven de NOS, boven ... nou ja, eigenlijk gewoon boven ze allemaal! (Allen Nextdoor, Reddit en Twitter staan boven ons). Dat zijn dus drie dagen waarop we domineren in de AppStore. Fan-tas-tisch!

Geweldig, maar we kregen al meteen vragen over de Android-versie van de app. Want waar was die?

Nou, vandaag heb ik geweldig nieuws: de DDS app staat nu óók live in Google Play. Dus download de app daar gratis en voor niets en blijf de hele dag op de hoogte van het laatste rechtse nieuws en de meest spraakmakende opinies.

Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterrenrecensie achter alsjeblieft. Dat is van groot belang voor het succes van de app. Dank!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties